Legszebb esküvői meghívó idézetek 

Legszebb esküvői meghívó idézetek

elválasztó

Egyedi esküvői idézet: A szerelem nem olyasvalami, amit megtalálsz.  A szerelem olyasvalami, ami megtalál téged.  – Loretta Young

elválasztó

Mindig is az életünk szerves része voltál. Ünnepeljük meg közös kapcsolatunkat ezen az esküvői szertartáson keresztül! Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon hozzánk családjával!

elválasztó

Egyesüljünk ismét, mivel két szerető gyermeklélek örökké tartó házassági köteléket hoz létre. Az Ön jelenléte még különlegesebbé teszi ezt az eseményt!

elválasztó

Azt várjuk, hogy megáldjon minket a szeretet, odaadás és család szent esküvőjén. Meghívást kapsz családod összes tagjával együtt. – Esküvői meghívó idézet

elválasztó

Meghívjuk Önt, hogy ossza meg velünk az örömöt, mivel [név] és [név] esküvője [dátum]-án lesz [hely]. Várunk benneteket családjával együtt!

elválasztó

Esküvőnk napján mindennél jobban várjuk áldását. Mindannyian élvezzük a szent alkalmat édes jelenléteddel. – Esküvői meghívó idézet

elválasztó

Ennek az esküvőnek az öröme nem teljes az Ön jelenléte nélkül. Barátságoddal osztoztál az életünkben. Osszuk meg együtt az örömöt.

elválasztó 

 

Legszebb esküvői meghívó idézetek

elválasztó

[dátum] napon kerül sor a szeretett (lányom/fiam) házassági szertartására. Reméljük, hogy jelenlétükkel meg leszünk áldva az örömteli alkalommal.

elválasztó

Az esküvőnk eléggé hiányos lenne az ön részvétele nélkül. Reméljük, találkozunk az [avenue]-n a következő napon: [dátum+idő] – Esküvői meghívó idézet

elválasztó

Büszkén jelentjük be, hogy szeretett fiunk/lányunk férjhez megy. Tisztelettel meghívjuk Önt, hogy élvezze ennek a szent szertartásnak az ünnepeit.

elválasztó

Örülünk fiunk házasságkötése alkalmából. Jelenléted nagyon megáldja ezt a szent egyesülést.

elválasztó

A fiam[ név] esküvői fogadalmat fog váltani [dátum] napon. Tisztelettel megkérjük, hogy vegyen részt az örömteli eseményen.

elválasztó

Nagy örömmel adjuk hírül gyermekünk házasságkötésének hírét. Jelenléted az esküvői szertartáson erősen kért.

elválasztó

Örömmel jelentjük be a hírt, hogy lányunk férjhez ment [a vőlegény neve]-vel. Reméljük, hogy Ön és családja jelen lesz ezen a jeles alkalmon. – Esküvői meghívó idézet

elválasztó

Megtiszteltetés lesz számunkra, hogy jelen lehetsz az esküvőnkön. Várjuk, hogy közös örömünket megosszuk. Tisztelettel meghívjuk!

elválasztó 

 

Legszebb esküvői meghívó idézetek

elválasztó

Tiszteljük a házasság legcsodálatosabb szokását, és osszuk meg fiunk/lányunk boldogságát, amikor házassági fogadalmat tesznek. Tisztelettel meghívjuk, hogy csatlakozzon hozzánk. – Esküvői meghívó idézet

elválasztó

Nem kevesebbet várunk, mint az egész családod, hogy csatlakozzanak hozzánk, és alig várjuk, hogy új életet kezdhessünk együtt. Legyünk áldottak jelenléteddel!

elválasztó

Gyermekeink életük új szakaszába lépnek. Ünnepi alkalomra kérjük társasága örömét.

elválasztó

Ragyogó mosollyal osztjuk meg lányunk [a vőlegény neve]-vel való házasságáról szóló örömhírt. Meghívjuk Önt, hogy együtt ünnepelje ezt az ünnepi alkalmat.

elválasztó

Ugyanazon az úton jártál, amelyen mindketten jártunk az életben. Az Ön jelenléte nélkül ennek az esküvőnek az öröme nem teljes. Tisztelettel meghívjuk Önt, hogy legyen velünk a következő napon: {dátum}.

elválasztó

Mielőtt nekivágnánk egy új élet útjának, szeretnénk megbizonyosodni arról, hogy az Ön áldásai mindig velünk vannak. Gyere el hozzánk az esküvőnkre!

elválasztó

Meghívjuk Önt, hogy legyen velünk a [dátum]-i esküvőnkön. Nincs kétségünk afelől, hogy jelenléted mennyei varázsa fokozza az ünneplés örömét.

elválasztó 

 

Legszebb esküvői meghívó idézetek

elválasztó

Mindig is tökéletes gyám voltál számunkra. Jelenléted a vártnál nagyobb életünk ezen szent alkalmával.

elválasztó

Kéz a kézben tesszük esküvői fogadalmunkat [dátum: hónap]-án [helyen]. Őszintén kérik, hogy jelenlétével áldja meg házasságunkat.

elválasztó

Soha nem gondoltam volna, hogy így együtt leszünk. Áldd meg jelenléteddel szent egyesülésünket, hogy utunk csak boldogság legyen.

elválasztó

Nem is lehetnénk boldogabbak, hogy új fejezetet írhatunk életünk könyvében. Kérjük Önöket, hogy vegyenek részt ezen az ünnepségen és osszák meg örömünket.

elválasztó

Büszkén jelentjük be házasságunk jó hírét. Kérjük, örvendeztessen meg minket jelenlétével itt: [hely], [dátum és idő] – Esküvői meghívó idézet

elválasztó

Örömmel tudatjuk veled, hogy minden szükséges intézkedést megtettünk annak érdekében, hogy lányunkat/fiunkat [név]-vel [dátum]-án feleségül vegyük. Tisztelettel meghívjuk!

elválasztó

Ön, mint családunk tagja és szeretett gyermekeink gyámja, várhatóan velünk lesz az esküvői ceremónián, amely [hely]-on, [dátum]-án zajlik.

elválasztó

Annyira elönt minket a boldogság, amikor bejelentjük szeretett lányunk/fiunk esküvői ceremóniáját. Meghívjuk Önt, hogy áldja meg őt az új életre.

elválasztó 

 

Legszebb esküvői meghívó idézetek

elválasztó

Arra kérünk benneteket, hogy áldjanak meg minket jelenlétükkel [dátum]-án, amikor összegyűlünk, hogy megünnepeljük fiunk/lányunk házasságának szent kötelékét!

elválasztó

Legidősebb fiunk, [név] férjhez megy [vőlegény neve]-hez. Hivatalosan felkérik, hogy jelen legyen az esküvőn. Nincs szükség ajándékokra. Csak áldás. – Esküvői meghívó idézet

elválasztó

Mr. [név] és Mrs. [name] büszkén jelentik be lányuk házasságának hírét. Arra kérünk, hogy családoddal legyen jelen az áldott alkalmon.

elválasztó

Mr. és Mrs. (a vőlegény szüleinek neve) és Mr. és Mrs. (a menyasszony szüleinek neve) megtiszteltetést kér, hogy jelen legyen gyermekeik (vőlegény neve) és (menyasszony neve) (dátum + hónap) házasságkötésénél ) (időpont) (Helyszín)

elválasztó

Hihetetlenül büszkén jelentjük be, hogy gyermekünk férjhez megy. Megtisztelő jelenlétét kérjük, hogy ez a vidám alkalom sikeres legyen. – Esküvői meghívó idézet

elválasztó

Büszkén jelentjük be fiunk/lányunk esküvőjét [név]. Megtiszteltetés lesz számunkra, ha Ön a családjával együtt lesz! – Esküvői meghívó idézet

elválasztó

Meghívjuk Önt, hogy legyen velünk, amikor gyermekeink szeretetét és odaadását ünnepeljük [dátum]-án egy házassági szertartás keretében. Az Ön jelenléte a legfontosabb számunkra!

elválasztó 

 

Legszebb esküvői meghívó idézetek

elválasztó

Isten kedves volt, hogy lehetőséget adott nekünk, hogy a házasság szent szertartásán keresztül erősítsük szeretetünket. Tisztelettel kérünk benneteket, hogy vegyetek részt esküvői ceremóniánkon, hogy nagy sikere legyen. a [helyen]. [dátum + idő]

elválasztó

Egy életen át tartó szerelmet találtunk, és most megígérjük egymásnak, hogy egy életen át hűségesek maradunk. Gyere el hozzánk esküvői szertartásunkra. Nincs ajándék. Csak áldás.

elválasztó

Jelenléted csak kiterjeszti az örömöt és a mosolyt az arcunkra. Nem engedhetjük meg magunknak, hogy elmulasszuk a [dátum]-i jelenléted örömét.

elválasztó

Mindig is nagy része voltál az életünknek. Osszuk meg a nagy napot, amikor egyesítjük lelkünket a szeretet és az odaadás kötelékében. Tisztelettel meghívjuk! – Esküvői meghívó idézet

elválasztó

Családjainkkal együtt szeretettel várunk benneteket esküvőnk napján. Kérünk benneteket, hogy csatlakozzatok hozzánk barátaival és családjával!

elválasztó

Széles mosollyal az arcomon szeretném tudatni veled, hogy az esküvői ceremóniámat [dátum és idő ]-án tartják [helyen]. Ügyeljen arra, hogy legyen jelen Önnel és családjával.

elválasztó

Mint minden idők kedvenc barátom, kötelező a részvételed az esküvői szertartásomon.

elválasztó 

 

Legszebb esküvői meghívó idézetek

elválasztó

Minden kedves barátunknak örömhírt hozunk. Kegyél meg minket jelenléteddel a házassági szertartásunkon. – Esküvői meghívó idézet

elválasztó

Házasságunk egy új fejezet kezdetét jelzi életünkben. Csak szeretett barátaink részvételével válna teljessé ez a rendezvény. Ne hagyja ki az ínycsiklandó ételeket és a páros táncokat.

elválasztó

A barátoknak mindig különleges helyük van a szívünkben. A házasságkötési szertartásunk eléggé hiányos lenne nélkülük.

elválasztó

Kedves barátom, el tudod hinni? Valójában életem szerelméhez megyek férjhez. Mindenképpen legyél jelen!

elválasztó

Kedvenc emberem/barátom, nagyon bátorítunk, hogy vegyen részt egészséges házasságomban. Alig várom, hogy bemutassam a házastársamnak. – Esküvői meghívó idézet

elválasztó

Barátom tudja, hogy nagyon szeretlek. Köszönöm, hogy mindig mellettem vagy. [hónap] [dátum]-án tartják az esküvőmet. Felkérik, hogy vegyen részt a szertartáson.

elválasztó

Barátom, nemrég fedeztem fel a lelki társamat. Feleségül megyek hozzá. Ő/Ő valahogy tökéletes. Ügyeljen arra, hogy vegyen részt az esküvőn, hogy többet megtudjon róla.

elválasztó

Az Ön támogatása és javaslatai sokat segítettek egy csodálatos esküvői szertartás megtervezésében. Most végre eljött az ideje, hogy áldottnak érezze magát jelenlétével.

elválasztó 

 

Legszebb esküvői meghívó idézetek

elválasztó

Az ön jelenléte az esküvőmön nagyon sokat jelent mindannyiunk számára. Kérjük, engedje meg nekünk, hogy vendégül láthassuk Önt a szeretet és a hűség ezen a gyönyörű ünnepén! – Esküvői meghívó idézet

elválasztó

Te vagy a legfontosabb személy, aki nélkül ez a szent ünnep nem teljes. Már nagyon várjuk, hogy cége [dátum]

elválasztó

Ha a szerelmi történetünk egy könyv volt, akkor annak te voltál a legbuzgóbb olvasója. Megtiszteltetés számunkra, hogy meghívhatjuk Önt esküvői ceremóniánkra, amely {dátum}-án kerül megrendezésre.

elválasztó

Mindig is inspiráltál minket, hogy új életet kezdjünk együtt. Nélküled az esküvői szertartás nem teljes. Tisztelettel meghívjuk, hogy csatlakozzon hozzánk!

elválasztó

A legidősebb gyermekem [dátum]-án megy férjhez [hónap]. Kérjük, jelenlétével áldja meg az ifjú házaspárt ezen a jeles eseményen. – Esküvői meghívó idézet

elválasztó

Nem tudjuk eléggé megköszönni a Mindenhatónak, hogy gyermekünk számára a lehető legjobb élettársat biztosította. Kérjük, vegyen részt az esküvői ceremónián a következő napon: [Dátum] [Idő] [Hely] – Esküvői meghívó idézet

elválasztó

Mindig is az életünk szerves része voltál. Ünnepeljük meg közös kapcsolatunkat ezen az esküvői szertartáson keresztül! Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon hozzánk családjával! – Esküvői meghívó idézet

elválasztó 

Legszebb esküvői meghívó idézetek

elválasztó

Egyesüljünk ismét, mivel két szerető gyermeklélek örökké tartó házassági köteléket hoz létre. Az Ön jelenléte még különlegesebbé teszi ezt az eseményt!

elválasztó

Büszke szülőkként örömteli hírt adunk Önnek gyermekünk és [vőlegény/menyasszony neve] házasságáról. Szívesen kérjük részvételét ezen az ünnepi alkalmon.

elválasztó

Örömhírrel szolgálunk. Szeretett gyermekünk új fejezetet kezd életében. Kérünk benneteket, hogy jelenlétükkel áldjátok meg az ifjú párt.

elválasztó

Nagy örömünkre szolgál, hogy bejelenthetjük szeretett fiunk esküvői ceremóniáját [dátum]-án. Várjuk társasága örömét, amikor esküvői fogadalmat vált.

elválasztó

Tisztelettel meghívjuk esküvőm gyönyörű szertartására, amely [dátum]-án zajlik. Legyen áldott jelenléteddel a szent alkalom alatt. – Esküvői meghívó idézet

elválasztó

Arra kérünk, hogy csatlakozzon hozzánk a következő napon: [date], mivel szeretett fiunk/lányunk megfogja [név] kezét a házasságon keresztül. Az Ön áldása a legfontosabb számunkra!

elválasztó

Tiszteljük a házasság legcsodálatosabb szokását, és osszuk meg fiunk/lányunk boldogságát, amikor házassági fogadalmat tesznek. Tisztelettel meghívjuk, hogy csatlakozzon hozzánk.

elválasztó

Nem kevesebbet várunk, mint az egész családod, hogy csatlakozzanak hozzánk, és alig várjuk, hogy új életet kezdhessünk együtt. Legyünk áldottak jelenléteddel! – Esküvői meghívó idézet

elválasztó 

Legszebb esküvői meghívó idézetek

elválasztó

A szerelem nem olyasvalami, amit megtalálsz. A szerelem olyasvalami, ami megtalál téged. – Loretta Young – Esküvői meghívó idézet

elválasztó

Az irántad érzett szerelmem egy utazás, amely az örökkévalóságtól kezdődik és a soha véget ért. – Névtelen

elválasztó

Az igaz szerelem az élet öröme. – John Clarke

elválasztó

Az irántad érzett szerelmem egy utazás, amely az örökkévalóságtól kezdődik és a soha véget ért. – Névtelen

elválasztó

Most érezte, hogy nem egyszerűen közel van hozzá, hanem azt sem tudja, hol végződik, és ő kezdi. – Lev Tolsztoj

elválasztó

Barátaim, kapcsolatotok egyik legepikusabb pillanata az esküvőtök napja.

elválasztó

Az esküvői rész valami nagyon különleges, és az emberek szívesen részt vesznek benne.

elválasztó

Az ön jelenléte az esküvőmön nagyon sokat jelent mindannyiunk számára. Kérjük, engedje meg nekünk, hogy vendégül láthassuk Önt a szeretet és a hűség ezen a gyönyörű ünnepén!

elválasztó

Te vagy a legfontosabb személy, aki nélkül ez a szent ünnep nem teljes. Már nagyon várjuk, hogy cége [dátum]

elválasztó

Meghívjuk Önt, hogy legyen velünk a [dátum]-i esküvőnkön. Nincs kétségünk afelől, hogy jelenléted mennyei varázsa fokozza az ünneplés örömét.

elválasztó 

Legszebb esküvői meghívó idézetek

elválasztó

Mielőtt nekivágnánk egy új élet útjának, szeretnénk megbizonyosodni arról, hogy az Ön áldásai mindig velünk vannak. Gyere el hozzánk az esküvőnkre! – Esküvői meghívó idézet

elválasztó

Mindig is tökéletes gyám voltál számunkra. Jelenléted a vártnál nagyobb életünk ezen szent alkalmával.

elválasztó

Kéz a kézben tesszük esküvői fogadalmunkat [dátum: hónap]-án [helyen]. Őszintén kérik, hogy jelenlétével áldja meg házasságunkat. – Esküvői meghívó idézet

elválasztó

Soha nem gondoltam volna, hogy így együtt leszünk. Áldd meg jelenléteddel szent egyesülésünket, hogy utunk csak boldogság legyen.

elválasztó

Nem is lehetnénk boldogabbak, hogy új fejezetet írhatunk életünk könyvében. Kérjük Önöket, hogy vegyenek részt ezen az ünnepségen és osszák meg örömünket.

elválasztó

Büszkén jelentjük be házasságunk jó hírét. Kérjük, örvendeztessen meg minket jelenlétével itt: [hely], [dátum és idő] – Esküvői meghívó idézet

elválasztó

Isten kedves volt, hogy lehetőséget adott nekünk, hogy a házasság szent szertartásán keresztül erősítsük szeretetünket. Tisztelettel kérünk benneteket, hogy vegyetek részt esküvői ceremóniánkon, hogy nagy sikere legyen. a [helyen]. [dátum + idő]

elválasztó

Egy életen át tartó szerelmet találtunk, és most megígérjük egymásnak, hogy egy életen át hűségesek maradunk. Gyere el hozzánk esküvői szertartásunkra. Nincs ajándék. Csak áldás. – Esküvői meghívó idézet

elválasztó 

Legszebb esküvői meghívó idézetek

elválasztó

Legjobb barátja esküvői meghívója megérdemli, hogy egy ugyanolyan csillogó és szellemes esküvői meghívóval fogadják.

elválasztó

Széles mosollyal az arcomon szeretném tudatni veled, hogy az esküvői ceremóniámat [dátum és idő ]-án tartják [helyen]. Ügyeljen arra, hogy legyen jelen Önnel és családjával.

elválasztó

Mint minden idők kedvenc barátom, kötelező a részvételed az esküvői szertartásomon.

elválasztó

Minden kedves barátunknak örömhírt hozunk. Kegyél meg minket jelenléteddel a házassági szertartásunkon. – Esküvői meghívó idézet

elválasztó

Házasságunk egy új fejezet kezdetét jelzi életünkben. Csak szeretett barátaink részvételével válna teljessé ez a rendezvény. Ne hagyja ki az ínycsiklandó ételeket és egy pár táncot.

elválasztó

Kedvenc emberem/barátom, nagyon bátorítunk, hogy vegyen részt egészséges házasságomban. Alig várom, hogy bemutassam a házastársamnak.

elválasztó

Néha azonban kihívást jelent kreatívnak lenni, hogy kitalálja a legjobb esküvői meghívó szövegét a barátok számára. Használja ezeket az esküvői meghívó idézeteket, és tegyen kreatívat az esküvőjéhez.

elválasztó

Ennek az esküvőnek az öröme nem teljes az Ön jelenléte nélkül. Barátságoddal osztoztál az életünkben. Osszuk meg együtt az örömöt. – Esküvői meghívó idézet

elválasztó 

Legszebb esküvői meghívó idézetek

elválasztó

Tisztelettel meghívjuk esküvőm gyönyörű szertartására, amely [dátum]-án zajlik. Hadd legyünk áldottak jelenléteddel.

elválasztó

[dátum] napon kerül sor a házassági szertartásomra. Remélem, meg vagyok áldva jelenléteddel ezen az örömteli alkalommal.

elválasztó

Az esküvőnk eléggé hiányos lenne az ön részvétele nélkül. Reméljük, találkozunk az [avenue]-n a következő napon: [dátum+idő]

elválasztó

Büszkén jelentem be, hogy férjhez megyek. Tisztelettel meghívjuk Önt, hogy élvezze ennek a szent szertartásnak az ünnepeit.

elválasztó

Elolvashatja ezt az esküvői meghívót is a szülőktől idézetekkel, hogy a szülei is meghívhassák rokonaikat.

elválasztó

Örömmel tudatjuk veled, hogy minden szükséges intézkedést megtettünk annak érdekében, hogy lányunkat/fiunkat [név]-vel [dátum]-án feleségül vegyük. Tisztelettel meghívjuk!

elválasztó

Büszkén jelentjük be fiunk/lányunk esküvőjét [név]. Megtiszteltetés lesz számunkra, ha Ön a családjával együtt lesz! – Esküvői meghívó idézet

elválasztó

Meghívjuk Önt, hogy legyen velünk, amikor gyermekeink szeretetét és odaadását ünnepeljük [dátum]-án egy házassági szertartás keretében. Az Ön jelenléte a legfontosabb számunkra!

elválasztó

Annyira elönt minket a boldogság, amikor bejelentjük szeretett lányunk/fiunk esküvői ceremóniáját. Meghívjuk Önt, hogy áldja meg őt az új életre.

elválasztó

Arra kérünk benneteket, hogy áldjanak meg minket jelenlétükkel [dátum]-án, amikor összegyűlünk, hogy megünnepeljük fiunk/lányunk házasságának szent kötelékét!

elválasztó 

Legszebb esküvői meghívó idézetek

elválasztó

Legidősebb fiunk, [név] férjhez megy [vőlegény neve]-hez. Hivatalosan felkérik, hogy jelen legyen az esküvőn. Nincs szükség ajándékokra. Csak áldás. – Esküvői meghívó idézet

elválasztó

Mr. [név] és Mrs. [name] büszkén jelentik be lányuk házasságának hírét. Arra kérünk, hogy családoddal legyen jelen az áldott alkalmon.

elválasztó

Örömmel jelentjük be a hírt, hogy lányunk férjhez ment [a vőlegény neve]-vel. Reméljük, hogy Ön és családja jelen lesz ezen a jeles alkalmon.

elválasztó

Büszke szülőkként örömteli hírt adunk Önnek gyermekünk és [vőlegény/menyasszony neve] házasságáról. Szívesen kérjük részvételét ezen az ünnepi alkalmon.

elválasztó

Öröm hírrel szolgálunk. Szeretett gyermekünk új fejezetet kezd életében. Kérünk benneteket, hogy jelenlétükkel áldjátok meg az ifjú párt.

elválasztó

Megtiszteltetés lesz számunkra, hogy jelen lehetsz az esküvőnkön. Várjuk, hogy közös örömünket megosszuk. Tisztelettel meghívjuk! – Esküvői meghívó idézet

elválasztó

Gyermekeink életük új szakaszába lépnek. Ünnepi alkalomra kérjük társasága örömét.

elválasztó

Mr. és Mrs. (a vőlegény szüleinek neve) és Mr. és Mrs. (a menyasszony szüleinek neve) megtiszteltetést kér, hogy jelen legyen gyermekeik (vőlegény neve) és (menyasszony neve) (dátum + hónap) házasságkötésénél ) (időpont) (Helyszín) – Esküvői meghívó idézet

elválasztó

Hihetetlenül büszkén jelentjük be, hogy gyermekünk férjhez megy. Megtisztelő jelenlétét kérjük, hogy ez a vidám alkalom sikeres legyen.

elválasztó 

Legszebb esküvői meghívó idézetek

elválasztó

Ön, mint családunk tagja és szeretett gyermekeink gyámja, várhatóan velünk lesz az esküvői ceremónián, amely [hely]-on, [dátum]-án zajlik.

elválasztó

Örülünk fiunk házasságkötése alkalmából. Jelenléted nagyon megáldja ezt a szent egyesülést. – Esküvői meghívó idézet

elválasztó

Esküvői fogadalmat fogok váltani [dátum]-án. Tisztelettel megkérjük, hogy vegyen részt az örömteli eseményen.

elválasztó

Nagy örömmel jelentem be a házasságom hírét. Jelenléted az esküvői szertartáson erősen kért.

elválasztó

Meghívjuk Önt, hogy ossza meg velünk az örömöt, mivel [név] és [név] esküvője [dátum]-án lesz [hely]. Várunk benneteket családjával együtt!

elválasztó

Esküvőnk napján mindennél jobban várjuk áldását. Engedje meg, hogy mindenki élvezze édes jelenlétével.

elválasztó

Barátom tudja, hogy nagyon szeretlek. Köszönöm, hogy mindig mellettem vagy. [hónap] [dátum]-án tartják az esküvőmet. Felkérik, hogy vegyen részt a szertartáson.

elválasztó

Barátom, nemrég fedeztem fel a lelki társamat. Feleségül megyek hozzá. Ő/Ő valahogy tökéletes. Ügyeljen arra, hogy vegyen részt az esküvőn, hogy többet megtudjon róla. – Esküvői meghívó idézet

elválasztó

Az Ön támogatása és javaslatai sokat segítettek egy csodálatos esküvői szertartás megtervezésében. Most végre eljött az ideje, hogy áldottnak érezze magát jelenlétével.

elválasztó

A barátoknak mindig különleges helyük van a szívünkben. A házasságkötési szertartásunk eléggé hiányos lenne nélkülük.

elválasztó

Kedves barátom, el tudod hinni? Valójában életem szerelméhez megyek férjhez. Mindenképpen legyél jelen! – Esküvői meghívó idézet

elválasztó 

Legszebb esküvői meghívó idézetek

elválasztó