Bálint névnapi köszöntők

Bálint névnapi köszöntők 

Bálint névnapi köszöntők névre szóló

 1. Drága Bálint! A mai napon neked áll a középpont, és kívánjuk, hogy az életed mindig legyen olyan édes, mint a neved! Boldog névnapot!
 2. Kedves Bálint! A neved olyan, mint a szeretet és a barátság szinonimája. Ma azt ünnepeljük, hogy vagy a mi életünkben. Legyen csodás névnapod!
 3. Bálint, ma a te napod van, és mi örömmel osztozunk benne. Kívánjuk, hogy minden álmod és kívánságod valóra váljon. Boldog névnapot kívánunk!
 4. Drága Bálint! Köszönjük, hogy vagy a barátunk és a családunk része. Ma az a nap, amikor csak rád gondolunk, és szeretettel kívánjuk, hogy boldogság öleljen körül. Boldog névnapot!
 5. Bálint, a neved egyedi és különleges, és ma azt ünnepeljük, hogy te vagy az. Legyenek boldog pillanataid és boldog életed! Boldog névnapot!
 6. Kedves Bálint! Az életed egy könyv, és ma egy újabb fejezetet kezdhetsz. Kívánjuk, hogy az életed mindig legyen tele izgalmas és boldog pillanatokkal. Boldog névnapot!
 7. Bálint, a névnapodon kívánjuk, hogy mindig találj okot a nevetésre és az örömre, és hogy a mosoly soha ne hagyja el az arcodat. Boldog névnapot!
 8. Drága Bálint! Ma azt ünnepeljük, hogy te vagy, és mennyire fontos vagy az életünkben. Legyen vidám és emlékezetes névnapod!
 9. Bálint, ma az a nap, amikor rád figyelünk, és csak a nevedet hívjuk. Legyenek boldog pillanataid és csodálatos életed! Boldog névnapot!
 10. Kedves Bálint! Az életed tele van lehetőségekkel és kalandokkal, és ma azt kívánjuk, hogy mindig vállald bátran az új kihívásokat. Boldog névnapot!
 11. Bálint, ma a neved ünnepléséről van szó, és azt kívánjuk, hogy mindig büszke lehess a nevedre és az életedre. Legyen boldog névnapod!
 12. Drága Bálint! Köszönjük, hogy vagy a mi életünkben, és hogy mindig mellettünk állsz. Ma szeretettel gondolunk rád, és boldog névnapot kívánunk!
 13. Bálint, az élet olyan, mint egy virágos kert, és ma a neved ünneplésére van itt az alkalom. Kívánjuk, hogy az életed mindig virágokkal legyen teli! Boldog névnapot!
 14. Kedves Bálint! Ma azt ünnepeljük, hogy vagy nekünk, és mennyire sokat jelentesz számunkra. Legyen vidám és emlékezetes névnapod!
 15. Bálint, a névnapodon kívánjuk, hogy mindig találj okot az örömre és az optimizmusra, és hogy a boldogság mindig veled legyen. Boldog névnapot!
 16. Drága Bálint! Az életed olyan, mint egy édes álom, és ma azt ünnepeljük, hogy te vagy benne a főszereplő. Legyenek boldog álmaid és csodálatos életed! Boldog névnapot!
 17. Bálint, ma a te napod van, és azt kívánjuk, hogy minden álmod és terveid valóra váljanak, és hogy mindig találj örömöt az apró dolgokban. Boldog névnapot!
 18. Kedves Bálint! Az élet tele van kihívásokkal és lehetőségekkel, és ma azt ünnepeljük, hogy te mindig bátran nézed szembe velük. Legyen boldog névnapod!
 19. Bálint, a neved olyan, mint egy szép dallam, és ma énekeljük neked. Boldog névnapot, és hadd szóljon az élet zene a nevedre!
 20. Drága Bálint! Ma azt ünnepeljük, hogy vagy nekünk, és mennyire sok örömet hozol az életünkbe. Köszönjük, hogy vagy, és boldog névnapot kívánunk!

  

Bálint legszebb névnapi köszöntők

 • Drága Bálint! A mai napon kívánjuk, hogy életed minden pillanata olyan legyen, mint egy gyönyörű álom, amely minden reggel mosollyal ébreszt fel. Boldog névnapot kívánunk!
 • Bálint, a neved olyan, mint a boldogság záloga, és ma azt kívánjuk, hogy mindig találd meg az örömöt és a elégedettséget az életedben. Legyen csodálatos névnapod!
 • Drága Bálint! Ma a neved ünneplésére van itt az alkalom, és szeretnénk megköszönni, hogy vagy nekünk. Legyenek boldog pillanataid és szeretettel teli névnapod!
 • Bálint, az életed olyan, mint egy színpad, és ma a középpontban vagy. Legyenek benne csak jó dolgok, sikerek és boldog pillanatok! Boldog névnapot!
 • Drága Bálint! Köszönjük, hogy mindig támogatsz minket, és hogy mindig mellettünk állsz a nehezebb időkben is. Ma a te napod van, és reméljük, hogy csak örömteli pillanatokat hoz számodra. Boldog névnapot!
 • Bálint, a névnapodon kívánjuk, hogy minden álmod és terveid valóra váljanak, és hogy mindig találj értéket és boldogságot az apró dolgokban. Legyen csodálatos és tartalmas névnapod!
 • Drága Bálint! Ma azt ünnepeljük, hogy vagy nekünk, és mennyire sok szépséget és örömöt hozol az életünkbe. Köszönjük, hogy vagy, és boldog névnapot kívánunk!
 • Bálint, a neved olyan, mint a barátság és a megbízhatóság szinonimája. Ma a barátaink között vagy, és kívánjuk, hogy mindig találj értéket a barátságban. Boldog névnapot!
 • Drága Bálint! Az életed olyan, mint egy kalandos utazás, és ma azt kívánjuk, hogy minden napod tele legyen izgalommal és örömmel. Legyenek boldog emlékeid és sikeres névnapod!
 • Bálint, a névnapodon kívánjuk, hogy soha ne hagyd el az optimizmusodat, és mindig találj okot a nevetésre. Legyen vidám és boldog névnapod!
 • Drága Bálint! Az életed tele van lehetőségekkel és kihívásokkal, és ma azt kívánjuk, hogy mindig merj új dolgokat kipróbálni és kitartóan dolgozni az álmaidért. Boldog névnapot!
 • Bálint, a neved olyan, mint egy szép dallam, és ma azt kívánjuk, hogy mindig szóljon az életed zene. Legyenek benne csak gyönyörű és boldog hangok! Boldog névnapot!
 • Drága Bálint! Ma azt ünnepeljük, hogy vagy nekünk, és mennyire értékes vagy. Köszönjük, hogy vagy, és boldog névnapot kívánunk!
 • Bálint, a névnapodon kívánjuk, hogy mindig találj időt a családodra és a szeretteidre, mert az igazi kincs az életünkben. Legyenek szeretettel teli pillanataid és csodálatos névnapod!
 • Drága Bálint! Az élet olyan, mint egy virágos kert, és ma azt kívánjuk, hogy mindig találj örömöt és szépséget az apró dolgokban. Legyenek színes virágok az életedben és boldog névnapot!
 • Bálint, a neved olyan, mint egy szép festmény, és ma azt kívánjuk, hogy az életed mindig legyen tele színekkel és szépséggel. Legyen csodálatos névnapod!
 • Drága Bálint! Köszönjük, hogy mindig mosolyogsz, és mindig pozitívan állsz az élethez. Ma azt kívánjuk, hogy a mosoly soha ne hagyja el az arcodat. Boldog névnapot!
 • Bálint, a névnapodon kívánjuk, hogy mindig találj okot az örömre és az elégedettségre, és hogy az életed mindig legyen tele boldogsággal. Legyen csodálatos és boldog névnapod!
 • Drága Bálint! Ma azt ünnepeljük, hogy vagy nekünk, és mennyire sokat adtál az életünknek. Köszönjük, hogy vagy, és boldog névnapot kívánunk!
 • Bálint, a neved olyan, mint a remény és az öröm szimbóluma. Ma azt kívánjuk, hogy mindig tartsd meg a reményt és mindig örömmel élj. Legyen csodálatos és boldog névnapod!

  

Bálint megható névnapi köszöntő

 1. Drága Bálint! A mai napon kívánjuk, hogy az életed mindig legyen olyan értékkel teli, mint az a neved, amit viselsz. Boldog névnapot kívánunk!
 2. Bálint, a neved olyan, mint a napfény egy szürke napon, és ma azt kívánjuk, hogy mindig világosítsd meg a körülötted lévőket szereteteddel és jóindulatoddal. Legyen csodálatos névnapod!
 3. Drága Bálint! A neved olyan, mint a hűség és a megbízhatóság szinonimája. Ma azt ünnepeljük, hogy mindig mellettünk állsz, és mindig számíthatunk rád. Boldog névnapot!
 4. Bálint, a névnapodon kívánjuk, hogy mindig merj álmodni és nagyokat gondolni, mert a te potenciálod végtelen. Legyenek boldog pillanataid és sikeres névnapod!
 5. Drága Bálint! Köszönjük, hogy vagy a barátunk és a családunk része. Ma azt kívánjuk, hogy mindig érezd magad otthon és szeretettel körülvéve. Boldog névnapot kívánunk!
 6. Bálint, az életed olyan, mint egy színes paletta, és ma azt kívánjuk, hogy mindig találj szépséget és örömöt a körülötted lévő világban. Legyen csodálatos névnapod!
 7. Drága Bálint! Ma azt ünnepeljük, hogy vagy nekünk, és mennyire sokszínűséget és gazdagságot hozol az életünkbe. Köszönjük, hogy vagy, és boldog névnapot kívánunk!
 8. Bálint, a névnapodon kívánjuk, hogy mindig légy büszke arra, hogy ki vagy, és mindig merj hű maradni önmagadhoz. Legyenek boldog pillanataid és tartalmas névnapod!
 9. Drága Bálint! Az élet olyan, mint egy kert, és ma azt kívánjuk, hogy a kerted mindig legyen tele virágokkal és gyümölcsökkel. Legyen csodálatos névnapod!
 10. Bálint, a névnapodon kívánjuk, hogy mindig találj okot a nevetésre és az örömre, és hogy a mosoly soha ne hagyja el az arcodat. Boldog névnapot!
 11. Drága Bálint! Az életed tele van lehetőségekkel és kalandokkal, és ma azt kívánjuk, hogy mindig merj nekivágni az új dolgoknak és kitartóan dolgozni az álmaidért. Boldog névnapot!
 12. Bálint, a neved olyan, mint a remény és az optimizmus szimbóluma. Ma azt kívánjuk, hogy mindig tartsd meg a reményt és higgy magadban. Legyen csodálatos névnapod!
 13. Drága Bálint! Ma azt ünnepeljük, hogy vagy nekünk, és mennyire sokat adtál az életünknek. Köszönjük, hogy vagy, és boldog névnapot kívánunk!
 14. Bálint, a névnapodon kívánjuk, hogy soha ne hagyd el az álmaidat, és mindig küzdj értük. Legyenek boldog pillanataid és sikeres névnapod!
 15. Drága Bálint! Az élet olyan, mint egy zenekar, és ma azt kívánjuk, hogy mindig találd meg a harmóniát és a boldogságot az életedben. Legyen csodálatos névnapod!
 16. Bálint, a neved olyan, mint egy történet, és ma azt kívánjuk, hogy az életed mindig legyen tele izgalmas fejezetekkel és boldog befejezésekkel. Boldog névnapot!
 17. Drága Bálint! Köszönjük, hogy mindig mosolyogsz, és mindig pozitív hozzáállással nézed az életet. Ma azt kívánjuk, hogy a mosoly soha ne hagyja el az arcodat. Boldog névnapot!
 18. Bálint, a névnapodon kívánjuk, hogy mindig légy optimista és nyitott az új élményekre. Legyenek boldog pillanataid és vidám névnapod!
 19. Drága Bálint! Ma azt ünnepeljük, hogy vagy nekünk, és mennyire gazdagítod az életünket a jelenléteddel. Köszönjük, hogy vagy, és boldog névnapot kívánunk!
 20. Bálint, a neved olyan, mint a kitartás és a pozitív hozzáállás szinonimája. Ma azt kívánjuk, hogy mindig merj hinni magadban, és mindig tartsd meg az optimizmusodat. Legyen csodálatos és boldog névnapod!

  

Bálint vicces névnapi köszöntő

 • Hát, hát, hát, Drága Bálint! Ma van a nagy nap, amikor megemlékezünk rólad, mintha minden nap nem rólad szólna. Boldog névnapot…még egyszer!
 • Bálint, jó, hogy elmondták, hogy ma a te napod van, mert különben csak arra gondoltunk volna, hogy mindig csak téged ünnepelünk. Boldog névnapot, a világ középpontja!
 • Kedves Bálint! Ma olyan különleges nap van, amikor kényeztetünk téged, mintha minden nap nem lennél már eleget kényeztetve. Na, jó, most még egy kis extra figyelmet megérdemelsz! Boldog névnapot!
 • Bálint, a neved olyan ritka, mint a fehér holló, de ma, a névnapodon, úgy tűnik, mindenki rád gondol. Legyen még egy fehér holló is a neved mellé! Boldog névnapot!
 • Drága Bálint! Hihetetlen, hogy ma van a te napod, pedig minden nap úgy érezzük, mintha Bálint nap lenne. Boldog névnapot, aki mindig az életünkben van!
 • Bálint, a névnapodon kívánjuk, hogy ma legalább egyszer ne legyél olyan Bálint, aki mindig itt van. Vicceskedünk, természetesen mindig örömmel látunk! Boldog névnapot!
 • Kedves Bálint! Ma azt ünnepeljük, hogy van egy olyan nevünk, amit soha nem felejthetünk el. Csak legyen elég hely a névtáblánkra a Bálintoknak! Boldog névnapot!
 • Bálint, a neved olyan, mint a ritka gyémánt, és ma azt kívánjuk, hogy mindig ragyogj úgy, mint egy drága ékszer. Vagyis… inkább ragyogj úgy, mint egy vicces gyémánt! Boldog névnapot!
 • Drága Bálint! Hihetetlen, hogy ma csak rád figyelünk, hiszen mindig csak téged figyelünk… vagy nem? Boldog névnapot, aki mindig középpontban van!
 • Bálint, a névnapodon kívánjuk, hogy ma tényleg érezd különlegesnek magad, mert a hétköznapokon már úgyis az vagy. Boldog névnapot a különleges Bálintnak!
 • Kedves Bálint! Az a szerencsénk, hogy ismerhetünk téged, mert így legalább van egy jó okunk a vicceinkre és a neved napjára. Boldog névnapot, aki mindig nevetésre késztet minket!
 • Bálint, a neved olyan, mint egy szuperhős neve, és ma azt kívánjuk, hogy mindig légy a mindennapi hősünk. Boldog névnapot, aki mindig megmenti a napunkat!
 • Drága Bálint! Ma azt ünnepeljük, hogy vagy nekünk, és hogy soha nem vagyunk egyedül, mert mindig van egy Bálint a környezetünkben. Boldog névnapot, aki mindig ott vagy!
 • Bálint, a névnapodon kívánjuk, hogy ma ne legyél olyan komoly, mint egy jogász a bíróságon. Legyen hely a neved napján a humorral és a viccekkel! Boldog névnapot!
 • Kedves Bálint! Az életed olyan, mint egy vígjáték, és ma azt kívánjuk, hogy mindig legyél a főszereplője. Vagyis, még inkább a vicces mellékszereplője! Boldog névnapot!
 • Bálint, a neved olyan, mint a reggeli kávé, mindig jól jön, és ma különlegesen felfrissítünk téged egy kis névnapi kávéval. Boldog névnapot!
 • Drága Bálint! Ma azt ünnepeljük, hogy vagy nekünk, és mennyire szórakoztató vagy. Legyen szuper vicces névnapod, amit soha nem felejtünk el!

  

Bálint névnapi köszöntők
Bálint névnapi köszöntők