Simon névnapi köszöntők

Simon névnapi köszöntők 

Simon névnapi köszöntők névre szóló

 1. Boldog névnapot, Simon! Legyen ez a nap tele szeretettel és boldogsággal számodra!
 2. Simon, ma az a nap, amikor minden jót kívánok neked. Névnapod alkalmából sok boldogságot kívánok!
 3. Simon, köszöntelek névnapodon! Remélem, hogy ez a nap csupa öröm lesz számodra.
 4. Névnapodon azt kívánom neked, hogy minden álmod valóra váljon, és az élet mindig mosolyt hozzon az arcodra.
 5. Simon, boldog névnapot kívánok neked! Legyen ez a nap emlékezetes és vidám számodra!
 6. Névnapodon sok szeretettel és jókívánsággal gondolok rád, Simon!
 7. Simon, örömmel ünnepeljük ma névnapodat! Kívánom, hogy sok boldog pillanatban legyen részed.
 8. Boldog névnapot, kedves Simon! Remélem, hogy ez a nap vidám és boldog lesz számodra.
 9. Simon, ezen a különleges napon kívánom neked a világ összes örömét és boldogságát!
 10. Névnapodon azt kívánom neked, hogy minden napodat megtölthesse a szeretet és a boldogság.
 11. Simon, ma a te napod van! Köszöntelek szeretettel és jókívánságokkal!
 12. Boldog névnapot, Simon! Legyen ez a nap tele nevetéssel és örömmel.
 13. Simon, ma a te napod van, és azt kívánom neked, hogy minden álmod valóra váljon!
 14. Névnapodon sok boldogságot és örömet kívánok neked, Simon!
 15. Simon, ma ünnepeljük nevedet! Kívánom, hogy mindig legyen egy mosoly az arcodon.
 16. Boldog névnapot, kedves Simon! Legyen ez a nap emlékezetes és boldog számodra.
 17. Simon, ezen a különleges napon azt kívánom neked, hogy minden napod ragyogó legyen.
 18. Névnapodon sok szeretettel és jókívánsággal gondolok rád, Simon!
 19. Simon, boldog névnapot kívánok neked! Legyen ez a nap tele boldogsággal és örömmel.
 20. Ma minden a te neved körül forog, Simon! Köszöntelek névnapodon sok szeretettel és jókívánsággal! 

Simon legszebb névnapi köszöntők

 1. Ma egy különleges napra virradtunk, amikor Simon neve a középpontban áll. Ezen a jeles napon kívánjuk, hogy minden álmod valóra váljon, és a boldogság mindig kísérjen az élet utazásán.
 2. A napfény és az öröm sugározzon ma Simon szívében, hiszen ma a te napod! Boldog névnapot kívánunk, és sok boldog pillanatot!
 3. Simon, ma ünnepeljük azt a gyönyörű nevedet, amelynek a hangzása is olyan csodálatos, mint maga a személyiséged. Legyen ez a nap tele nevetéssel és szeretettel!
 4. Ezen a csodálatos napon arra emlékezünk, hogy milyen szerencsések vagyunk, hogy van egy Simon a körünkben. Köszöntelek névnapodon, és kívánom, hogy életed mindig derűs és vidám legyen.
 5. Az élet egyik legcsodálatosabb pillanata, amikor megünnepelhetjük egy olyan barát nevét, mint Simon. Boldog névnapot, és kívánjuk, hogy minden napodat boldogság és siker kísérje!
 6. Simon, ma a te napod van, és mindannyian itt vagyunk, hogy megünnepeljük veled! Kívánjuk, hogy ezen a napon és az egész évben boldogság és szeretet öleljen körül.
 7. Ezen a különleges napon kívánjuk, hogy minden álmod valóra váljon, és az élet mindig mosolyt hozzon az arcodra. Boldog névnapot, Simon!
 8. Simon, egy olyan napot ünnepelünk, amely csak a tiéd. Kívánjuk, hogy ez a nap tele legyen meglepetésekkel, boldogsággal és a szeretteid közelségével.
 9. Ma a barátunk, Simon névnapját ünnepeljük. Egy olyan barát, aki mindig mellettünk áll, és aki mindig mosolyt csal az arcunkra. Köszöntelek és boldog névnapot kívánok!
 10. Simon, a te neved a szebbek közé tartozik, és érdemled a legszebb köszöntéseket! Boldog névnapot és további sikeres éveket kívánunk!
 11. Ezen a különleges napon kívánjuk, hogy Simon élete mindig legyen tele boldogsággal, szeretettel és sikerekkel. Boldog névnapot!
 12. Simon, ma a te napod van, és mindenki örömmel ünnepli! Kívánjuk, hogy az élet mindig tartsa számodra a legjobbat, és hogy mindig legyenek körülötted szerető emberek.
 13. Ezen a jeles napon kívánjuk, hogy Simon élete mindig ragyogjon, mint a napfény. Boldog névnapot és sok boldogságot!
 14. Simon, egy olyan ember vagy, akit mindannyian szeretünk és tisztelünk. Köszöntelek névnapodon, és kívánom, hogy az életed mindig tele legyen boldogsággal és sikerrel.
 15. A neved olyan, mint egy díj, amit ma megünnepelünk. Köszöntelek és boldog névnapot kívánok, és reméljük, hogy az életed mindig tele lesz értékes pillanatokkal.
 16. Simon, ma a neved ünnepeljük, de te vagy az ajándék az életünkben. Boldog névnapot és sok szeretetet kívánunk neked!
 17. Simon, ma a te napod van, és azt kívánjuk, hogy minden álmod valóra váljon. Legyen ez a nap emlékezetes és boldog számodra!
 18. Ezen a különleges napon kívánjuk, hogy Simon élete mindig legyen tele boldogsággal és kalandokkal. Boldog névnapot és sok örömet!
 19. Simon, ma ünnepeljük azt a szép nevet, amely mindannyiunk szívét meghódította. Köszöntelek és boldog névnapot kívánok neked!
 20. Simon, a neved mindig is különleges volt számunkra, és ma még különlegesebb. Köszöntelek névnapodon, és kívánjuk, hogy az életed mindig tele legyen boldogsággal és szeretettel! 

Simon megható névnapi köszöntő

 1. Simon, ma a te napod van, és azt kívánjuk, hogy életed mindig tele legyen boldogsággal és szeretettel. Boldog névnapot!
 2. Ezen a különleges napon emlékezzünk meg rólad és mindarról a szépről, amit hozol az életünkbe. Köszöntünk és boldog névnapot kívánunk!
 3. Simon, egy olyan barát vagy, aki mindig mellettünk áll, és akitől mindig inspirációt nyerünk. Köszöntünk és boldog névnapot kívánunk!
 4. Ma köszöntjük azt az embert, akinek a neve és személyisége is egyaránt ragyogó. Boldog névnapot és sok szeretetet kívánunk!
 5. Simon, neved a melegséget és a barátságot jelenti számunkra. Boldog névnapot és sok örömet kívánunk neked!
 6. Ezen a különleges napon kívánjuk, hogy minden álmod valóra váljon, és az életed mindig ragyogó legyen, mint a napfény. Boldog névnapot!
 7. Simon, az életünknek te vagy az egyik legnagyobb ajándéka. Köszöntünk és boldog névnapot kívánunk!
 8. Névnapodon arra gondolunk, hogy mennyire fontos vagy nekünk, és azt kívánjuk, hogy mindig érezzed a szeretetünket és támogatásunkat. Boldog névnapot!
 9. Simon, az optimizmusoddal és jókedveddel mindig felvidítod a napunkat. Köszöntünk és boldog névnapot kívánunk!
 10. Ma ünnepeljük azt az embert, aki mindig képes az arcunkra mosolyt csalni. Köszöntünk és boldog névnapot kívánunk!
 11. Simon, olyan személy vagy, akinek a jelenléte mindig megható és felemelő. Boldog névnapot és sok boldogságot kívánunk!
 12. Ezen a különleges napon kívánjuk, hogy az életed mindig legyen tele boldogsággal és sikerekkel. Köszöntünk és boldog névnapot kívánunk!
 13. Simon, ma az a nap, amikor mindenkinek meg kell emlékeznie rólad és a különleges helyedről az életünkben. Boldog névnapot!
 14. Névnapodon azt kívánjuk, hogy minden napodat megtöltse a szeretet és az öröm. Köszöntünk és boldog névnapot kívánunk!
 15. Simon, a te neved mindig is fényt hozott az életünkbe, és ma ünnepeljük ezt a különleges nevet. Boldog névnapot!
 16. Ma az a nap, amikor kifejezhetjük hálánkat és szeretetünket irántad. Köszöntünk és boldog névnapot kívánunk!
 17. Simon, egy olyan ember vagy, aki mindig inspirál minket, és akitől sokat tanulhatunk. Boldog névnapot és sok örömet kívánunk neked!
 18. Ezen a különleges napon azt kívánjuk, hogy minden álmod valóra váljon, és az életed mindig tele legyen boldogsággal. Boldog névnapot!
 19. Simon, köszönjük, hogy vagy nekünk, és mindig ott vagy, amikor szükségünk van rád. Köszöntünk és boldog névnapot kívánunk!
 20. Ma köszöntünk téged, Simon, és azt kívánjuk, hogy az életed mindig legyen tele megható pillanatokkal és boldogsággal. Boldog névnapot! 

Simon vicces névnapi köszöntő

 1. Simon, a nevedben van valami misztikus varázslat, mint egy varázspálca! Boldog névnapot, varázslatos Simon!
 2. Kedves Simon, ma ne felejtsd el: az öregedés csak egy szám. Ami valóban fontos, az az, hogy még mindig tudj vicces köszöntőket írni! Boldog névnapot!
 3. Simon, olyan vagy, mint a jó bor – idősebb leszel, de egyre jobb! Boldog névnapot a „borospince” legjobb részének!
 4. Névnapodon hoztam neked egy jó tanácsot: soha ne mondd el senkinek, hogy hány gyertyát fújsz el a tortán! Boldog névnapot, titokzatos Simon!
 5. Simon, ne aggódj az öregedés miatt, csak tartsd magad fiatalnak, mint egy örökifjú! Boldog névnapot, örök gyerek!
 6. Ma a te napod van, Simon, így a vicces poénok és köszöntők szabadon repkedhetnek! Vigyázz, mert az idősek bölcsessége és humorja veszélyes kombináció lehet!
 7. Simon, nekünk mindig az a kérdésünk, hogy mi a titkos fiatalító recepted? Boldog névnapot, a fiatalosság mestere!
 8. Névnapodon különleges engedélyt kapsz a nevetéshez és a jókedvhez! Ne számolj semmit, csak élvezd a napot!
 9. Simon, egyre idősebb vagy, de soha nem leszel túl idős arra, hogy nevetgélj! Boldog névnapot, a humor korában!
 10. Ma a te napod van, Simon, így ezen a napon csak nevetgélj, és hagyd, hogy mások is veled együtt nevetgessenek! Boldog névnapot!
 11. Névnapodon emlékezzünk meg arról, hogy az élet rövid, de a vicces történetek és poénok örökké tartanak! Boldog névnapot, a humor nagykövete!
 12. Simon, az élet olyan, mint egy vicces vicc – soha nem tudhatod előre, mi fog történni! Boldog névnapot, a humor kalandor!
 13. Ma nem csak a nevedet ünnepeljük, Simon, hanem a humorodat is! Köszöntünk és boldog névnapot kívánunk a vicc mestere!
 14. Simon, egy évvel idősebb lettél, de legalább annyira vicces vagy, mint mindig! Boldog névnapot, a humor királya!
 15. Névnapodon kívánjuk, hogy mindig találj egy jó poént a napodban, és hogy mindig legyenek körülötted nevető barátok! Boldog névnapot!
 16. Simon, egy évvel idősebb lettél, de ne feledd, hogy a viccesebb évek csak most kezdődnek! Boldog névnapot, a humor forrása!
 17. Ma ünnepeljük azt a személyt, aki mindig képes a legviccesebb dolgokat mondani a legrosszabb pillanatokban is! Boldog névnapot, a humor mestere!
 18. Névnapodon a legjobb ajándék az lehet, ha valaki egy jó poénnal vagy vicces történettel lep meg! Boldog névnapot, a humor szigete!
 19. Simon, a neved már önmagában is vicces, de még viccesebbé teszed az életünket! Boldog névnapot, a humor hőse!
 20. Ma ne felejtsd el, hogy a nevetés a legjobb ajándék, amit bárki megkaphat. Boldog névnapot, és nevess sokat ezen a különleges napon, Simon!

  

Simon névnapi köszöntők
Simon névnapi köszöntők