350 Házassági évfordulóra idézet 

Házassági évfordulóra idézet

„Remélem, minden nap, amit megosztotok, szebb lesz, mint az előző! Boldog évfordulót.”

„A házasság első öt évében megosztott szerelem erősödjön, ahogy együtt öregszenek. Boldog évfordulót  –  itt van minden, aminek el kell jönnie!”

„Egy év! Megcsináltad! Boldog első házassági évfordulót egy gyönyörű párnak  –  íme még sok-sok.”

„Könnyűvé teszed ezt a házasságot! Itt még 20 év.” – Házassági évfordulóra idézet

„Még egy évre, hogy kéz a kézben és szívvel-szívben járjuk az élet útját!”

„Még annyi együtt töltött év után is láthatod a szemedben azt a szédítő első szerelmet. Példa vagy mindannyiunk számára, és maradjon továbbra is az.

„Íme egy csodálatos elmúlt év és egy izgalmas év. Hozd el a következőt  –  minden nap egy esély arra, hogy valóra váltsd az álmaidat.” 

Házassági évfordulóra idézet

„Mindketten furák vagytok. Gratulálunk, hogy egymásnak teremtettünk!” – Házassági évfordulóra idézet

„Szerelembe esni könnyű; szerelmes maradni egy másik. Ennek ellenére megtetted, és inspirációt adsz a többieknek.”

„Ma, az évfordulónkon szeretném, ha tudnád, mennyire élveztem, hogy bosszantalak egész idő alatt, és mennyire izgatott vagyok, hogy ezt örökké folytathatom.”

„Újabb értékes emlékek éve az övünk alatt! Boldog évfordulót, [név]. Itt egy újabb év, hogy új dolgokat tanuljunk egymásról, és erősítsük a házasságunkat.”

„15 év! Mindegyikkel boldoggá tettél. Boldog évfordulót kívánunk nekünk!”

„Mennyire szerencsés vagyok, hogy egy olyan férfival házasodtam össze, mint te? Boldog évfordulót, [név], és még sok évet.”

“Eddig te vagy a kedvenc férjem.” – Házassági évfordulóra idézet

„Nem hittem, hogy lehetséges jobban szeretni, mint azon a napon, amikor feleségül vettem, mégis minden nap szeretem. Íme a szerelmünk.” 

Házassági évfordulóra idézet

“Az igazi szerelmi történeteknek soha nincs vége.”  –  Richard Bach

„A sikeres házassághoz sokszor kell beleszeretni, mindig ugyanabba a személlyel.”  –  Mignon McLaughlin

„A szex egy idő után elfogy, a szépség pedig elhalványul. De egy olyan férfival házasodni, aki minden nap megnevettet, ez most igazi csemege.”  –  Joanne Woodward – Házassági évfordulóra idézet

„Valakinek első szerelmének lenni nagyszerű dolog, de az utolsónak lenni tökéletes.”  –  Névtelen

“A boldog házasság egy hosszú beszélgetés, amely mindig túl rövidnek tűnik.”  –  Andre Marois

Isten áldja meg mennyei kötelékét, és adjon minden boldogságot, amit megérdemel, és még sok minden mást. Boldog házassági évfordulót.

Az évforduló alapvetően emlékeztet azokra a hullámvölgyekre, amelyeken partnere keresztülment. Imádjátok és szeressétek egymást egész életetek során! Boldog házassági évfordulót.

Ha mindketten egy pár vagytok az életünkben, az nem más, mint áldás! Boldog évfordulót kedvesem! Nagyon örülök nektek srácok. Üdvözlet minden közelgő évfordulónak. 

Házassági évfordulóra idézet

Ez az a nap, amikor férjhez mentem a világ legédesebb, legszebb emberéhez. Ennyi év után nem hiszem el, hogy csak egyre édesebb és szebb lettél! – Házassági évfordulóra idézet

Gratulálunk az egyik legromantikusabb párnak, akinek tanúi lehettünk. Az Úr áldjon meg benneteket és tartson mindig együtt. Boldog évfordulót.

Sok szeretetet, csodálatot és áldást küldök a közös életetekre. Boldog házassági évfordulót. Élvezze a közös életet a legteljesebb mértékben. Nagyon boldoggá tesz, hogy együtt látlak.

Az emberek mindenfélét elérnek. Van aki sikert ér el, van aki pénzt. De szereztem egy szeretőt, és örökre magamhoz kötöttem. Boldog házassági évfordulót kedvesem! – Házassági évfordulóra idézet

Ezen a különleges napon küldöm neked meleg szeretetemet. Remélem, meg lesz áldva a világ boldogságával. Boldog házassági évfordulót.

Szívből kívánom a házassági évfordulót. Hozzon ez az évforduló boldogságot, szerencsét és sikert az életében. Legyen szép napod és szép életed előtte. Sok boldog visszatérést a naphoz. 

Házassági évfordulóra idézet

Remélem, tudjátok, hogy egymás lelkitársai vagytok. Nagyon boldog vagyok, hogy találkoztatok, és úgy döntöttetek, hogy kitartotok egymással. Boldog házassági évfordulót.

Házassági évfordulónkon idézzük fel mindazokat a szép emlékeket, amelyeket együtt töltöttünk. Boldog évfordulót neked kedvesem. – Házassági évfordulóra idézet

Boldog évfordulót neked, bébi. Köszönöm, hogy te vagy a legcsodálatosabb, és további évfordulókat kívánok, hogy együtt ünnepelhessünk.

Örülök, hogy az életed része lehetek. Boldog évfordulót, kedves feleségem.

Boldog házassági évfordulót drágám! Még mindig az a gyönyörű, kedves nő vagy, akibe beleszerettem! Jobb emberré teszel, bébi. Szeretlek! – Házassági évfordulóra idézet

Az, hogy olyan feleségem van, mint te, sokat jelent nekem. Miattad az életem olyan békés és élvezetes. Köszönöm, hogy soha nem hagytad el az oldalam. Boldog évfordulót feleség!

Szeretetetek és áldozatotok nélkül soha nem létezhetne saját otthonom és családom. Minden egyes nap megszeretsz veled. Boldog évfordulót! 

Házassági évfordulóra idézet

Ezen a napon vettem feleségül a föld legszebb nőjét. Boldog évfordulót kedvesem. Nagyon értékes gyöngyszem vagy az életemben. – Házassági évfordulóra idézet

Évek óta együtt vagyunk, de ez még mindig nem elég. Soha nem tudom megunni, hogy szerelmes legyek beléd. Boldog évfordulót drága feleségem!

Boldog házassági évfordulót mindkettőtöknek! A házasságod nagyon inspiráló számunkra! Minden nap találj még több okot a boldogságra! Isten áldjon!

Tudtam, hogy egy nap tökéletes élettárs leszel valakinek. Gratulálunk az újabb egy év boldog házassághoz. Boldog évfordulót barátom!

Kitartotok egymás mellett a jó és a rossz időkben, ennyi év alatt. Gratulálunk, hogy sikeresen eltöltött még egy évet a házasságban. Boldog évfordulót neked! – Házassági évfordulóra idézet

Olyan szeretet van a szívedben, amely az elképzelhetetlenre képes. A házasságotok sok éven át jól működött, mert szerelmed egyedülálló volt. Boldog évfordulót!

Házassága bizonyítja, hogy nincs szüksége pénzre ahhoz, hogy egy házasság boldog és tartós legyen; csak tudnod kell, hogyan kell igazán és feltétel nélkül szeretni. Boldog évfordulót! 

Házassági évfordulóra idézet

Mindig csodálatos boldog párként látni benneteket. Manapság ritka az ilyen igaz szerelem. Csodás házassági évfordulót kívánok!

Olyan éveket töltöttetek együtt, amelyeket sok pár irigyel. Boldog házassági évfordulót kívánok. Maradj boldog és boldog örökké, mint mindig! – Házassági évfordulóra idézet

Megmutattad a világnak, hogy amikor két ember igazán szereti egymást, semmi sem gyengítheti meg a közöttük fennálló köteléket. Minden jót kívánok neked ebből a különleges alkalomból!

Isten valóban csak egymásnak teremtett titeket. És azért hozott össze benneteket, hogy megmutassa a világnak, hogyan is néz ki egy boldog házasság. Fogadd szívből jókívánságaimat!

Legyen a mai ünneplés ugyanolyan fantasztikus, mint ti ketten, mint pár. Kedves barátom, nagyon büszke vagyok arra, hogy boldog házasságban éltél életed szerelmével.

A csillogás a szemedben és a mosoly az arcodon sokat elárul a házasságról. Gratulálok barátomnak, hogy egy évet egymás szeretetében töltött. – Házassági évfordulóra idézet

Szerelmed nőjön tovább, és egy napon váljon azzá az epikus szerelmi történetté, amelyet valaha is látott. Boldog évfordulót, barátom. Isten áldjon. 

Házassági évfordulóra idézet

Gratulálok az évfordulóhoz. Ez a románc köztetek tartson örökké.

Mindkettőtöknek fantasztikus évfordulót kívánok. Legyetek mindig boldogok és szeretve a két szerelmes madár. Boldog évfordulót mindkettőtöknek.

Remélem, hogy szerelmed napról napra erősebb és mélyebb lesz. Mindkettőtöknek szép évfordulót kívánok, szeretetet és jókívánságokat küldök mindkettőtöknek évfordulóján. – Házassági évfordulóra idézet

Amikor együtt látlak benneteket mindig boldognak és mosolygósnak, ráébredek, hogy még mindig létezik boldog házasság. Isten megáldott mindkettőtöket azzal, hogy egymásnak adott benneteket. Boldog évfordulót!

Az együtt töltött évek száma többet árul el a házasságodról, mint azt valaha is elmondhatnánk. Ti ketten hihetetlenül fantasztikusak vagytok. Boldog évfordulót!

Boldog évfordulót és még sok mást kívánok, kedves testvér. Ti ketten egymásnak vagytok teremtve.

Boldog házassági évfordulót, tesó. Nézz előre életed legszebb napjaira. Boldog közös életet kívánok. 

Házassági évfordulóra idézet

Köszönjük, hogy példát mutatott, hogyan lehet boldog házaspár. Srácok érzelmessé tesztek engem. Boldog házassági évfordulót. Isten áldjon meg benneteket.

Mindent szeretnénk, hogy mindig boldog légy. Minden jót kívánok a jövőben. Boldog évfordulót.

Sok áldást és jókívánságot küldök neked. Továbbra is fejlődjetek együtt és tegyétek boldoggá egymást. Remélem, hogy a dolgok mindig az Ön javára fognak alakulni. Boldog évfordulót.

Az évforduló hozzon szebb napokat számotokra, és tegye könnyebbé a dolgát a jövőben. Emeljünk pohárköszöntőt a gyönyörű évfordulójára, fiam.

Jó egészséget és sok boldogságot kívánok, mert mindketten megérdemlitek. Boldog évfordulót kedves fiam és menyem. Szeretlek. – Házassági évfordulóra idézet

Minden szeretetemet és jókívánságomat küldöm az együttlét egy újabb csodálatos évének ünnepléséhez. Remélem, továbbra is szeretitek egymást. 

Házassági évfordulóra idézet

Boldog évfordulót kívánok testvéremnek. Imádom, ahogy fenntartod a szerelmi életedet. Mindkettőtök legyen áldott mindazzal, amit tesz. Együtt a világ legjobb párját alkotjátok. – Házassági évfordulóra idézet

Kívánom, hogy a boldogság és a szerelem örökké tartson közted és sógornőd között. Élvezzék együtt ezt a gyönyörű utazást. A legjobb kívánságaim és imáim veled vannak. Boldog évfordulót.

Ma nagyon örülök neked. Köszönet a mindenhatónak, hogy megáldotta a bátyámat a tökéletes feleséggel és boldog házassággal. Boldog évfordulót neked!

Élvezd a boldog és eredményes házasságot az utolsó leheletedig. Legyen minden öröm a tiéd ezen a napon. Boldog évfordulót testvér! – Házassági évfordulóra idézet

A szeretet, amit megosztasz, növekedjen az évről évre. Házasélete legyen tele a mindenható kegyelmével az elkövetkező években. Boldog évfordulót!

Legyen a mosoly az arcodon mindig, mindörökké. Örökké tartó házasságot kívánok, tele szeretettel és egymás iránti törődéssel. Boldog házassági évfordulót!

Mindkét féltől sok erőfeszítést igényel, hogy egy házasság boldog legyen. Ma nagyon boldog vagyok, amikor látom, hogy boldog házaséletet élsz. Boldog évfordulót neked! 

Házassági évfordulóra idézet

Boldog házassági évfordulót, nővérem! Legyetek mindig boldogok és áldottak ketten!

Boldog évfordulót neked! Ti ketten igazán megérdemeltek ilyen gondoskodó partnereket, mint egymásnak!

Boldog évfordulót a kedvenc páromnak! Nagyon örülök, hogy láthatom, hogy ilyen messzire jöttetek együtt, és minden nap vigyáztok egymásra. Maradj áldott!

Kedves nővérem, boldog házassági évfordulót! Remélem, hogy a szeretet és bizalom, amit ketten osztoznak, túlmutat ezen a világon, és örökre érintetlen marad. A legjobbakat kívánom a következő napokhoz! – Házassági évfordulóra idézet

Áldás vagy a férjed számára. Gratulálok, hogy ilyen boldoggá tetted. Köszönjük, hogy büszkék vagyunk ránk. Boldog évfordulót nővér!

Gratulálunk az újabb évhez, amellyel megmutatta nekünk, hogyan tehetünk boldoggá és tartóssá egy házasságot. Ön egy inspiráció! Boldog évfordulót!

Nagyon boldog vagyok, hogy megtaláltad a megfelelő partnert életednek. A kapcsolatod továbbra is erősebbé váljon, mint valaha. Sok szeretettel kívánunk évfordulójuk alkalmából! 

Házassági évfordulóra idézet

Szeretnék Önnek és férjének nagyon békés és romantikus házaséletet kívánni. Nyilvánvalóvá tetted, hogy igaz szeretettel az emberek a lehetetlent is meg tudják valósítani. Boldog évfordulót! – Házassági évfordulóra idézet

Azok, akik azt mondják, hogy a boldogságot nem lehet látni, nézzenek rátok. Tökéletesen és boldogan néztek ki együtt. boldog évfordulót kedves nővérem!

Amikor boldognak és mosolygósnak látlak a férjed mellett, boldoggá tesz. Csak azt akarom, hogy ez a boldogság örökre veled maradjon. Boldog évfordulót!

Mindig is tudtam, hogy egy nap nagyszerű felesége leszel a férjednek. Mindig te vagy a legjobb abban, amit csinálsz. Boldog évfordulót!

Kedves szüleimnek boldog évfordulót. Megmutattad nekem a szeretet, az elkötelezettség és a bizalom valódi értelmét. Legyen az évforduló olyan szép, mint mindkettőtöknek. Mindkettőtöket szeretlek.

Ti ketten a tökéletes pár élő példája vagytok. Boldog házassági évfordulót a legkedvesebb páromnak. Tartsd életben ezt a szeretetet a végsőkig, és ápold egymást. – Házassági évfordulóra idézet 

Házassági évfordulóra idézet

Ti vagytok a világ legromantikusabb párja és leggondoskodóbb szülei. Mindkettőtöknek gratulálunk ehhez a különleges alkalomhoz! Szeretünk téged!

Örülök, hogy soha nem kellett egy hétvégét anyuéknál töltenem, a másikat pedig apámnál. Köszönöm, hogy ilyen csodálatos gyerekkort adtál nekem! Boldog házassági évfordulót!

Az Ön házassága inspirációt jelent számunkra. Anélkül, hogy szeretnétek egymást és hűek lennétek egymáshoz, soha nem tudnánk a család valódi értelmét. Gratulálunk!

Házassága mindig egy nagyszerű szerelmi történet lesz számunkra, amelyet megoszthatunk gyermekeinkkel. Mindig le fognak lepődni azon, hogy mire képes az igaz szerelem! Boldog évfordulót kívánok!

Annyira szerencsés vagyok, hogy két gyönyörű ember nevelt fel, akik annyira szerették egymást, hogy egy pillanatra sem engedték el egymást! A legjobbakat kívánom neked!

Megtanítottál a szeretet és a szeretet valódi jelentésére. Remek partnerei voltatok egymásnak és csodálatos szülők voltatok számomra! Gratulálunk! 

Házassági évfordulóra idézet

Ma szeretném megköszönni mindkettőtöknek, hogy egyszer sem hagyták el egymást. Köszönjük, hogy édes családot és boldog gyermekkort adtál nekünk. Boldog évfordulót kedves anya és apa! – Házassági évfordulóra idézet

A tiéd a sikeres házasság legszebb példája. Köszönjük, hogy büszkék vagyunk ránk, és megmutattad a helyes utat a boldog és tartalmas élet felé. Boldog évfordulót!

Nagyon áldottnak érzem magam, hogy ilyen csodálatos fiam és menyem van az életemben. Boldog évfordulót neked.

Boldog évfordulót szeretett fiunknak és menyünknek. Imádságunkat és jókívánságunkat küldjük mindkettőtöknek ezen a szép napon. Ez az évforduló erősítse meg szeretetét és kötődését.

Boldog évfordulót, kedves fiam. Érett férfivá nőttél. Nagyon szerencsésnek érezzük magunkat, hogy láthatjuk, hogy ön és menője annyira szerelmesek vagytok  –  boldog évfordulót nektek.

Boldog házassági évfordulót kedves fiamnak és menyének. Legyen az elkövetkező évek tele több áldással és jóval; nagyon szeretlek titeket. – Házassági évfordulóra idézet

Legyen szíved mindig olyan gondoskodó és szenvedélyes, mint amikor szerelmes lettél. Isten vigyázzon rátok, és ti ketten vigyázzatok egymásra. Boldog évfordulót. 

Házassági évfordulóra idézet

Remélem és kívánom, hogy a szereteted az idő múlásával tovább növekedjen, és erősebb legyen, mint valaha. Legyen boldog életetek egymással. Boldog házassági évfordulót.

Kedves fiam és menyem, sok boldog visszatérést a naphoz! Ti ketten kiegészítitek egymást, és kihozzák egymásból a legjobbat. Isten áldjon. Boldog házassági évfordulót.

Köszönöm, hogy ilyen nagyszerű példát mutattál a házasságról, kedves szülők. Az évfordulóján sok boldogságot kívánok ma és a következő napokban.

Adjon hozzá további fejezeteket a házasságotok könyvéhez. Nem kívánok mást, csak egy életre szóló együttlétet mindkettőtöknek. Boldog évfordulót, nővér! – Házassági évfordulóra idézet

Legyen házasságotok szeretettel, bizalommal és együttérzéssel megáldva egymás iránt. Élvezd halhatatlan, feltétel nélküli szereteted gyümölcsét életed utolsó napjaiig.

Gratulálunk, hogy megmutatta nekünk, hogy az igaz szeretet és hűség még mindig létezik. Te és kedves feleséged ma minden elismerést megérdemelsz. Boldog évfordulót! – Házassági évfordulóra idézet

A házasságotok ugyanolyan szép, mint ti ketten vagytok párként. Gratulálok kedves bátyám, hogy ennyi évnyi közös házaséletet töltöttél! Boldog évfordulót! 

Házassági évfordulóra idézet

Szívélyes üdvözletemet küldöm mindkettőtöknek évfordulójuk alkalmából. Ti ketten ráébredtétek, hogy “boldog, amíg meg nem halnak”.

Manapság nehéz egy házasságot működőképessé tenni. De ti ketten ismét bebizonyították, hogy az igaz szerelem nem ismer akadályokat. Boldog évfordulót!

Az együtt eltöltött évek csak egy dolgot mondanak el, hogy mindketten valóban és csak egymásnak teremtettek. Boldog évfordulót mindkettőtöknek! – Házassági évfordulóra idézet

Köszönjük, hogy megmutatta nekünk, mit jelent a való élet, hogy boldogan elmúlnak. A legjobbakat kívánom a mai napra és a következő napokra. Boldog évfordulót.

Az ég áldjon meg benneteket, hogy legyőzhessétek a nehézségeket, és együtt élvezhessétek a boldogság minden pillanatát. Boldog évfordulót, ti ketten.

Boldog évfordulót annak a párnak, akik minden nap inspirálnak engem. Srácok kiegészítitek egymást. Csak a legjobbakat kívánom nektek srácok. 

Házassági évfordulóra idézet

A boldog házasság nem csak az emberekkel történik; boldoggá kell tenni. Mindkettőtöknek gratulálok, hogy ilyen sokáig működött. Boldog évfordulót!

A házasságod az egyik legszebb kötelék, amit valaha láttam. Nagy elismerést érdemeltek, amiért ilyen erőssé tettetek. Boldog évfordulót! – Házassági évfordulóra idézet

Ti ketten olyan erőt adtatok ehhez a házassághoz az évek során, hogy a világon semmi sem törheti meg. Boldog évfordulót mindkettőtöknek!

Boldog évfordulót, szerelmem! Köszönöm, hogy a megmentőm voltál minden fel és lent!

Boldog házassági évfordulót csodálatos feleségemnek! Egy olyan édes és szerető nő, mint te, minden férfi álma, amely valóra válik. Szerencsés vagyok, hogy a feleségem lehetsz.

Elképzelhetetlen, ahogy szeretsz és a családomról gondoskodsz. Ön nem csak egy jó megjelenésű nő, hanem egy gyönyörű szívű nő is. Boldog évfordulót!

Az évek semmit sem jelentenek, ha örökkévalóságunk van. Boldog évfordulót, szerelmem!

Boldog évfordulót szerelmemnek. Maradjunk mindig ilyenek. Legyen ez az évforduló a legjobb. 

Házassági évfordulóra idézet

Én vagyok a legszerencsésebb feleség a világon, mert nekem van a leggondoskodóbb férjem. Mindig úgy érzem, hogy szeretek és megbecsülnek. Köszönöm a támogatást, a szeretetet és a törődést. Boldog évfordulót. – Házassági évfordulóra idézet

Sok szeretetet és boldogságot a férjemnek, aki tudja, mi emelheti fel a hangulatomat, tudja, hogyan tegyen boldoggá. Remélem, az elkövetkező évek tele lesznek örömmel, szeretettel és nevetéssel. Boldog évfordulót.

Boldog évfordulót a férjemnek! Mosolyt csalsz az arcomra, és lángot gyújtasz a szívemben. Valahányszor rád nézek, a szívem megdobban az örömtől.

Nem igazán tudom kifejezni, milyen áldott vagyok, hogy olyan férjet találtam, mint te. Boldog évfordulót nekünk!

Nagyon boldog évfordulót kívánok álmaim férfijának. Tökéletes kiváltság volt veled sétálni, szerelmem. – Házassági évfordulóra idézet

Kedves férjem, köszönöm, hogy a szó szoros értelmében a legkedvesebb és legkönyörületesebb férj vagy. Szeretlek a Holdig és vissza. Boldog évfordulót jóképű!

Ma boldogabb vagyok, mint valaha is képzeltem. Köszönöm annak az embernek, akit a férjemnek hívok, hogy megmutatta nekem az élet boldog oldalát. 

Házassági évfordulóra idézet

Az örök szerelem ragyogjon ránk örökké, hogy még sok örömteli emléket szerezhessünk együtt. Boldog házassági évfordulót nekünk.

Még akkor is, ha mindenki elhagy téged, és a kedvenc dolgaid elárulnak, itt találsz magaddal. Boldog évfordulót neked.

Boldog házassági évfordulót férjem. Az évforduló növelje a szeretetet és a köteléket, amely között osztozunk. Szeretlek. – Házassági évfordulóra idézet

Egy év telt el úgy, hogy felfedeztük egymást, és elmondhatom; Mindent megtaláltam benned, amit csak kérhetek. Boldog évfordulót kedves férjem!

Nem könnyű jó férjnek lenni. De ezt minden nap úgy csinálod, mintha nagyszerű férjnek születtél volna. Boldog házassági évfordulót!

Házasság által bárki férjré válhat, de nem mindenki tud helyet foglalni valakinek a szívében. Állandó helyed van a szívemben, mert megérdemled.

Évek jönnek és mennek, de a házasságunk ott lesz, mint egy időtlen drágakő, amely fényesen ragyog az örökkévalóságig. Boldog évfordulót! – Házassági évfordulóra idézet 

Házassági évfordulóra idézet

Gratulálok az évforduló alkalmából! Ti ketten valóban egymásnak teremtettek!

Boldog házassági évfordulót! Béke és boldogság soha ne hagyja el otthonát!

Gratulálok a házassági évfordulóhoz, barátom! Ti ketten mindig is hihetetlenül néztek ki együtt; nem meglepő, hogy még mindig ennyire szerelmes vagy! Legjobbakat kívánom! – Házassági évfordulóra idézet

Köszönöm, hogy eláraszt engem a fajta szeretettel, ami tartós. Csodálatos férj vagy, és szerencsés vagyok, hogy velem van. Boldog évfordulót!

Te vagy az, aki a szívem kulcsát tartja, ismeri minden szegletét, és megérti minden dobbanását. Te pótolhatatlan vagy. Boldog évfordulót!

Egyszerűen nem hiszem el, mióta tart drágám. [Évek] hosszú évek. De sikerült. Köszönök mindent, fényes páncélos lovagom.

Te voltál az erő és az inspiráció forrása számomra az elmúlt években. Egy olyan feleség, mint te, áldás minden férfi számára. Boldog házassági évfordulót! – Házassági évfordulóra idézet 

Házassági évfordulóra idézet

Gratulálok neked, hogy elfogadtad a lustaságomat, és gratulálok, hogy elviseltem a dührohamaidat immár ennyi éven át! Valóban egy erős pár vagyunk!

Az első pillanatban, amikor megláttalak, beleszerettem. Köszönöm, hogy feleségül vettél, és ezt az éveket kitartottad. Boldog évfordulót szerelmem! Örökké tartjuk!

Minden nap melletted úgy érzed, mint a földi mennyország, bébi. Boldog házassági évfordulót!

Kedves feleségem, a veled eltöltött évek életem legjobbjai. Köszönöm, hogy csodálatos élettel áldott meg! Boldog évfordulót neked!

A szeretet, amit osztoztok, egyedülálló! Boldog házassági évfordulót, tartsátok ki egymást örökké és mindig. Isten áldjon meg benneteket.

Tökéletes párnak kívánok tökéletes évet. Remélem, továbbra is erősítitek egymást, és továbbra is ilyen csodálatosak lesztek a fantasztikus kapcsolatotokban. – Házassági évfordulóra idézet

Mindenkit inspirálsz örökké tartó szereteteddel. Köszönjük, hogy megmutattad nekünk, hogyan lehet kiegészíteni egymást egy házasságban. Boldog évfordulót. 

Házassági évfordulóra idézet

Köszönöm, hogy szeretsz, törődsz velem és harcolsz velem. Soha nem fogom megunni, hogy veled egy fedél alatt legyek. Boldog házassági évfordulót kedves férjemnek!

Nagyon boldog vagyok, hogy még egy évet édes házasságban töltöttetek. Az egymás iránt érzett szereteted és ragaszkodásod tovább növekedjen a következő években!

Szeressétek egymást és vigyázzatok egymásra a nap végéig. A házasság szent köteléke köztetek minden nappal erősebbé és romantikusabbá váljon! – Házassági évfordulóra idézet

“Esküszöm, hogy nem tudnék jobban szeretni, mint most, és tudom, hogy holnap szeretni fogom.”  –  Les Christopher

“Ha millió életet élnék, millió érzést éreztem volna, és még mindig milliószor estem volna beléd.”  –  RM Drake – Házassági évfordulóra idézet

„A szerelem nem forog körbe a világban. A szeretet az, amiért érdemes az utazást.”  –  Elizabeth Browning

“A világ számára lehet, hogy egy személy vagy, de egy személy számára te vagy a világ.”  –  Bill Wilson 

Házassági évfordulóra idézet

„Hosszú házasságban élni kicsit olyan, mint az a jó csésze kávé minden reggel  –  lehet, hogy minden nap megiszom, de még mindig élvezem.”  –  Stephen Gains

“A tökéletes házasság csak két tökéletlen ember, akik nem hajlandók feladni egymást.”  –  Névtelen – Házassági évfordulóra idézet

“Házasság: olyan kapcsolat, amelyben mindig egy személynek van igaza, és egy személy a férj.”  –  Névtelen

„Soha egy pillanatig sem voltak kétségeim. Szeretlek. teljes mértékben hiszek benned. Te vagy a legkedvesebbem. Az élet okom.” – Ian McEwan

“Te vagy a szívem, az életem, az egyetlen gondolatom.” – Arthur Conan Doyle – Házassági évfordulóra idézet

„Nem hagyhatom, hogy felégess, és nem is tudok ellenállni neked. Egyetlen ember sem állhat tűzben, és nem emészti meg.” – AS Byatt

„Bizony, hogy a csillagok tűz; Kételkedj abban, hogy a nap mozog; Kételkedj az igazságban, hogy hazug vagy; De soha ne kételkedj abban, hogy szeretlek.” 

Házassági évfordulóra idézet

„Te és én, olyan, mintha megtanítottak volna minket csókolózni a mennyben, és együtt küldtek volna le a földre, hogy lássuk, tudjuk-e, mit tanítottak nekünk.” – Boris Pasternak – Házassági évfordulóra idézet

„Szeretném azt mondani, hogy elgyengítesz a térdeimben, de hogy egészen őszinte legyek, és teljesen őszinte legyek, elfeledteted a testem, hogy egyáltalán vannak térdeim.” – Tyler Knott Gregson

“Lehet, hogy nem te voltál az első szerelmem, de te voltál az a szerelem, amely az összes többi szerelmet lényegtelenné tette” – Rupi Kaur – Házassági évfordulóra idézet

“Mindkettőre gondolok a házassági évfordulótokon.”

“Bár a mai nap nehéz lehet, emlékszünk rá, milyen csodálatos volt ez a nap X évvel ezelőtt.”

“Mindig a gondolataimban vagy, de ma különösen.” – Házassági évfordulóra idézet

Boldog házassági évfordulót. Isten áldjon és tartson boldoggá.

Boldog házassági évfordulót szerelmem. Milyen szerencsés vagyok, hogy az életemben vagy! 

Házassági évfordulóra idézet

Gratulálok az évforduló alkalmából. Legyetek mindig boldogok és áldottak két szerelmes madár.

Boldog házassági évfordulót! Örök boldogságot és békét kívánok mindkettőtöknek. – Házassági évfordulóra idézet

Erősödjön meg a szeretet, amelyet megosztotok, ahogy mindketten együtt öregszenek. Egy életen át tartó boldogságot kívánok együtt. Boldog házassági évfordulót!

Gratulálok a házassági évfordulóhoz. Te tényleg a mennyben teremtett pár vagy!

Nektek írták a „Boldogságot, amíg meg nem halnak”! Boldog házassági évfordulót!

Az egymás iránti szeretet és tisztelet elképzelhetetlen. Ti ketten vagytok a legédesebb, legaranyosabb szerelmes madarak, akiket valaha ismertem. Boldog évfordulót anya és apa!

Az egymás iránti szereteted virágozzon tovább, mint egy rózsa évről évre. Boldog házassági évfordulót neked!

Az a fajta szeretet, amelyet megosztasz, egyedülálló és örökké tartó. Ez egy olyan fajta, amely idővel erősödik, és inspirációt ad másoknak. Boldog házassági évfordulót! – Házassági évfordulóra idézet 

Házassági évfordulóra idézet

Azt kívánom, hogy szeretetünk évről évre növekedjen, és új magasságokat érjünk el. Boldog évfordulót lelki társamnak.

Sok sikert a szép közös emlékek létrehozásának újabb évéhez. Isten áldjon benneteket örökre együtt. Boldog évfordulót!

Találjatok több okot arra, hogy szeressék egymást, ahogy együtt öregszenek. Boldog házassági évfordulót!

Miattad vagyok én. Boldog évfordulót jobbik felemnek.

Legyen ez a különleges nap életed egyik legemlékezetesebb napja. Legszívesebben kívánom, hogy még egy évet ünnepeljetek, hogy hűek maradjatok egymáshoz! – Házassági évfordulóra idézet

Boldog házassági évfordulót mindkettőtöknek! Tartson örökké szép köteléked!

Hálás vagyok Istennek, hogy elküldött az életembe. Boldog évfordulót kedvesem! Szeretlek!

Hozzon ez a nap számtalan örömet az életébe. Életed következő éveit szeretettel és egymásra való törődéssel töltsd. Boldog évfordulót! – Házassági évfordulóra idézet 

Házassági évfordulóra idézet

Mindkettőtöknek ezer év boldog házaséletet kívánok. Ennek a napnak az öröme maradjon meg örökké és az utolsó leheletig. Boldog házassági évfordulót!

Boldog házassági évfordulót! Kívánok még sok ilyen évet az életedben.

Sok jót és áldást kívánok neked évfordulóján. Boldog évfordulót neked.

A mindenható Isten isteni erejével és kegyelmével erősítse meg és tartsa örökké a kapcsolatodat. Mindkettőtöknek boldog házaséletet kívánok. Boldog évfordulót! – Házassági évfordulóra idézet

Egy fedél alatt veled lenni életem legboldogabb időszaka. Annyi szeretetet és törődést adtál nekem ezekben az években. Boldog házassági évfordulót kívánok kedvesem!

További együtt töltött évet kívánok. Boldog évfordulót. A legjobbakat kívánom mindkettőtöknek.

Az irántad érzett szerelmem soha nem múlik el. Szerettelek az évek során, és szeretni foglak az utolsó leheletemig. Boldog évfordulót kedvesem! – Házassági évfordulóra idézet 

Házassági évfordulóra idézet

Nagyon boldog vagyok, hogy az életemben vagy. Köszönet mindenért! Boldog évfordulót kívánok kedves feleségemnek.

Köszönöm, hogy a társam vagy az életben. Köszönöm, hogy a szívemet hatalmas boldogsággal töltötte meg. Boldog évfordulót kívánok drága férjem.

Csak két jó és tiszta szív alkothat ilyen mennyei egységet. A szeretet, amit megosztasz, nőjön tovább a szívedben, ahogy a házasságod tovább növekszik napok és évek alatt! – Házassági évfordulóra idézet

“Annyira büszke vagyok rád, és tudom, hogy [NÉV] is az lenne.”

“Apránként a veszteség érzése enyhülhet, de a szeretet érzése soha.”

“Szeretlek, és itt vagyok neked.” – Házassági évfordulóra idézet

“Olyan szeretettel emlékezünk az esküvőd napjára, és ma extra szeretetet küldünk neked.”

„A szerelem érzésként kezdődik, de a folytatás egy választás. És azon kapom magam, hogy téged választalak, napról napra egyre többet.”  – Justin Wetch 

Házassági évfordulóra idézet

“Ahol nagy szerelem van, ott mindig vannak csodák.” – Willa Cather – Házassági évfordulóra idézet

“Ahol szeretünk, az az otthon, az otthon, ahonnan a lábunk távozhat, de a szívünk nem.” – Oliver Wendell Homes Snr. 

„Ha újra kellene élnem az életem, hamarabb megtalálnálak, hogy tovább szerethessek. Boldog évfordulót kívánunk nekünk!”

„Házasnak lenni olyan, mintha egy legjobb barátod lenne, aki nem emlékszik semmire, amit mondok, de másképp nem is tenném. Boldog évfordulót csodálatos férjemnek!”

„Te vagy a legkedvesebb, legviccesebb, legerősebb, legokosabb férfi, akit ismerek  –  és én vagyok a legszerencsésebb.” – Házassági évfordulóra idézet

„Köszönöm még egy évet a szeretetedből. Ígérem, hogy a következő 365 napot azzal töltöm, hogy Ön a legboldogabb ember legyen a világon.”

“Ennyi idő után még mindig elolvad a szívem, amikor belépsz egy szobába.”

„Boldog évfordulót a legcsodálatosabb férjnek és apának. Mindannyian nagyon szeretünk.”

„Bár őrülten horkolsz, és az új szőnyegen hagyod a sáros foci nadrágodat, nem akarlak másként.” 

Házassági évfordulóra idézet

„Annyira szeretlek, hogy még azt is megengedhetem, hogy kiválasszák, milyen elvitelre rendelünk ma este (bár a doboz készletet én választom ki). Nincs senki más, akivel legszívesebben a kanapén bújnék, és este 10-ig ágyban lennék.” – Házassági évfordulóra idézet

„Annyira szerencsés vagyok, hogy velem van. Köszönöm, hogy eltűrtél.”

„Köszönöm, hogy mindig velem voltál az évfordulónkon és minden második napon. Boldog házassági évfordulót!”

„Még sok év van hátra a minden szempontból jobb felemmel. Komolyan mondom, az volt a legokosabb dolog, amit valaha tettem, hogy feleségül vettem.

„Olyan szerencsésnek érzem magam, hogy a feleségemnek hívhatlak, idén és minden évben. Boldog évfordulót, [név]!” – Házassági évfordulóra idézet

„Nincs sehol, ahol szívesebben lennék ezen a világon, mint itt veled az oldalamon. Boldog évfordulót!”

„Még akkor is szeretni foglak, ha öregek és ráncosak leszünk. Boldog évfordulót kívánunk nekünk!”

„Ha veled lehetünk, minden nap olyan érzésünk lesz, mintha ez lenne az évfordulónk. Áldottnak érzem magam, hogy mellettem lehetsz. Szeretlek és boldog évfordulót!” 

Házassági évfordulóra idézet

„A veled nevetni a napom legjobb része, és nem hiszem el, hogy ezt minden nap megtehetem.” – Házassági évfordulóra idézet

„A legjobb házasságok csapatmunkára épülnek, és szerencsés vagyok, hogy az első naptól fogva az enyémben vagy. Itt egy újabb év, amikor mindig egymás oldalán állunk.”

„Nehéz év volt, de mi keményebbek vagyunk. És amikor a világ bizonytalan, tudom, hogy te vagy az egyetlen, amiben mindig biztos lehetek. Köszönöm, hogy szeretsz.”

„Minden okkal történik, és ez vezetett el hozzád. Az örökké nem lesz elég hosszú ahhoz, hogy elmondjam, hogyan szeretlek. – Házassági évfordulóra idézet

„Boldog évfordulót annak a nőnek, aki a gyönyörű családunkat ajándékozta nekem. Hogyan lehettem ilyen szerencsés?”

„Nem tudom, hol lennék nélküled, és soha nem is akarom megtudni. Íme, még sok év szerelemben és boldogságban. Boldog évfordulót!”

„Még mindig a tiéd a kedvenc arcom a világon.” – Házassági évfordulóra idézet 

Házassági évfordulóra idézet

„Boldog évfordulót a legjobb barátomnak és lelki társamnak. Egy gyönyörű feleségnek és egy áldott életnek!”

„[Név], még mindig a döbbenetben vagyok, hogy sikerült feleségül vennem valakit, aki olyan meleg, vicces és gyönyörű, mint te. Négy év telt el, és még mindig nem tudom, hogyan csináltam. A legjobb döntésem volt, hogy feleségül vegyem, és alig várom, hogy még sok évet együtt tölthessek. Boldog évfordulót, drágám!”

„Ti ketten ragyogtok az egymás iránti szeretettől. Legyen ez a fény egyre erősebb a házassági évfordulóján és minden eltelt évben.”

„Tökéletes párnak kívánok tökéletes napot.”

„A házassági évfordulótokon egymás iránt érzett szerelem az évek múlásával egyre erősebbé és teljessé váljon.”

„Gratulálunk az újabb évhez, amikor még jobban megszerettük egymást. Boldog évfordulót!”

“Úgy tűnt, csak tegnap házasodtunk össze, és most már egy teljes év házasságot kötöttünk! Hajrá! Boldog évfordulót!”

“Te vagy a legjobb döntés, amit valaha hoztam életemben. És ha minden év ilyen lesz, akkor a valaha volt legjobb élet vár ránk. Szeretlek. Köszönöm a kalandokat.” 

Házassági évfordulóra idézet

“Boldog évfordulót, bébi. Megkaptam ezt a kártyát!”

“A legizgalmasabb érzés tudni, hogy ez még csak a kezdet. Még sok évforduló következik.” – Házassági évfordulóra idézet

“Gratulálunk a házas élet első évéhez! Amíg itt voltunk, volt az első házas ünnepünk, az első házas karácsonyunk, az első házassági vita, az első házas sminkszex… Alig várom minden másodpercre, harmadikra, negyedikre és még sok mindenre.”

“Életem egyik legnagyobb eredménye, hogy egy egész évet szeretve tölthetek el. Nagyon izgatott vagyok a közös jövőnk hátralévő részében.”

“Mindig azt mondtam, hogy olyan szerencsés vagyok, hogy rád találtam, és 365 nap után, hogy melletted ébredtem, tudom, hogy ez a legigazabb dolog, amit valaha mondtam. Te vagy a kedvenc emberem.” – Házassági évfordulóra idézet

“Tiszta szívemből kívánok nektek a legjobb első évfordulót. Legyen ez csak a boldogság kezdete.”

“Ez az első év egy életre szóló emlékek kezdete volt, és a legjobbakat kívánjuk a továbbiakban – ma, holnap és mindig. Boldog első évfordulót!” 

Házassági évfordulóra idézet

“Boldog első házassági évfordulót! Itt a következő 99!”

“Az, ahogy az első évben kezelted a jókat és a rosszakat, mindannyiunk számára inspirációt jelent. Boldog első évfordulót!” – Házassági évfordulóra idézet

“Egy évtized múltán; örökké hátra van.”

“10 év együtt, és minden nap bizonyítja, hogy egyre jobban egymásnak voltunk valók. Boldog évfordulót, drágám!”

“Nem hiszem el, hogy 10 éve tettük eskünket egymásnak. Minden egyes szót napról napra jobban értem  –  szeretlek most és mindörökké. Boldog 10. évfordulót.”

“Vettem egy üveg ugyanabból a pezsgőből, amit az esküvőnk napján ittunk, hogy felemelhessünk egy poharat az elmúlt évtizedre! Még sok lesz!”

“Lehet, hogy tükörbe nézünk, és azt látjuk, hogy a 10 év közös családalapítás több csíkot hagyott az arcunkon, de ez egy cseppet sem változott az irántad érzett szeretetemen. Mindig is te voltál tegnap, ma és holnap.” – Házassági évfordulóra idézet

“Az élet könnyű, ha a legjobb barátod van melletted; 10 év elrepült, és alig várom, hogy lássam, mennyi további mérföldkövet érünk el együtt.” 

Házassági évfordulóra idézet

“Egy évtized telt el kalandokkal  –  és nincs senki más, akivel szívesebben utaztam volna! Boldog évfordulót!”

“Boldog 10. évfordulót a kedvenc párunknak! Nagyon szerencsések vagyunk, hogy melletted lehettünk, amikor aznap végigmentél a folyosón, és még szerencsésebbek vagyunk, hogy még mindig a legjobb barátainknak hívunk. Örökké a koszorúslányod és a vőlegényed .” – Házassági évfordulóra idézet

“További boldog együtt töltött évtizedeket kívánok. Boldog 10. évfordulót!”

“10 év együtt töltött év után mindketten sokat fejlődtök és megtapasztaltatok. Olyan büszkén nézem, amikor látom, hogy együtt alapítasz családot, megosztod mindazt, amit tanultál, és az igaz szerelem példája vagy a körülötted lévőknek. Boldog évfordulót, és még sok mást! – Házassági évfordulóra idézet

“Íme, 25 csodálatos év! Az ezüst évfordulónk talán még néhány ezüst hajszálat hozott magával, de sok évnyi szeretetet és örömöt is hozott. Köszönjük a családunkat és minden áldozatot, amit az elmúlt negyedévben meghoztál században. Soha nem tudom eléggé megköszönni, hogy szeretsz.”

“Az igazi szerelemnek nincs vége – és még mindig annyi vár ránk. Szeretlek. Boldog 25. évfordulót, kedvesem.” 

Házassági évfordulóra idézet

“Az univerzum tudta, mit csinál, amikor 28 évvel ezelőtt összehozott minket. Ebből 25-ben volt szerencsém a férjemnek nevezni. Nagyon büszke vagyok a családra, amit felépítettünk. sok-sok év együtt.” – Házassági évfordulóra idézet

“Azt hittem, hogy az esküvőnk lesz életem legboldogabb napja, de azóta minden nap arra késztetett, hogy még jobban szeretlek. 25 évvel később, és minden nap a legboldogabb eddig. Szeretlek.”

“Ön mindannyiunk számára inspirációt jelent. Csak abban reménykedem, hogy 25 éves házasság után annyi szeretet lesz az életünkben, mint ti ketten. Köszönjük, hogy minden nap megmutatja, hogyan néz ki az igaz szerelem.”

“Boldog 25. házassági évfordulót, anya és apa! Annyira hálás vagyok minden nap, hogy a szüleim lehettek, és olyan házasságot alakíthattok, amilyet idősebb koromban szeretnék. Alig várom, hogy veletek ünnepelhessem az 50. évfordulót! – Házassági évfordulóra idézet

“50 év elteltével, és minden, ami csillog, még mindig arany! Remélem, élvezni fogod azt a kis csillogó valamit, amit ünnepelhetsz. Megérdemled a világot.”

“Te vagy a tündérmesém, és boldog vagyok. Szeretlek.” 

Házassági évfordulóra idézet

“Köszönöm, hogy az elmúlt 50 évben minden nap szeretettnek érezte magát. Egy szempillantás alatt eltelt, és élveztem minden pillanatát. Boldog aranyévfordulót nekünk!” – Házassági évfordulóra idézet

“Szerelmed inspiráció mindannyiunk számára. Gratulálunk, hogy kiálltad az idő próbáját  –  és még sok további mérföldkőhöz érkeztünk.”

“50 év, és még mindig számítunk! Csodálatos pár vagytok, és izgatottan várom a még hátralévő kalandokat! Boldog arany házassági évfordulót.” – Házassági évfordulóra idézet

“A boldog párnak az arany évfordulójukon! Remélem, olyan házasságot köthetek, mint ti ketten. Megtanítottatok minket, hogyan tegyük jobbra, rosszra és hosszú távra. A szerelmed soha hagyja abba a növekedést.”

“50 év nem csupán egy szám. Ez a szeretetedről és elkötelezettségedről, a közös emlékeidről, a legyőzött nehézségekről és a közösen felépített családról tanúskodik. Boldog évfordulót!” – Házassági évfordulóra idézet

„Nehéz elhinni, hogy a kishúgom, aki ennyi éven át követett engem, már tíz éve házas! Büszke vagyok rád, húgom. Boldog évfordulót mindkettőtöknek!”

„Még emlékszem azokra az időkre, amikor el akartad hívni. Csak tegnapnak tűnik! Most, tíz év házassággal az öved alatt, boldog évfordulót kívánok. Itt van még sok!” 

Házassági évfordulóra idézet

„Nagyon boldog évfordulót kívánok csodálatos barátaimnak. Alig várom, hogy eljöjjön az összes év.” – Házassági évfordulóra idézet

„Soha ne érjen véget szerelmi történetének, és nőjön és nőjön egymás iránti szeretetetek. Boldog évfordulót mindkettőtöknek.”

„Annyira örülök a szerelemnek, amelyben osztoztok. Mindannyian nagyon szeretünk benneteket, és reméljük, csodálatos évfordulótok lesz!”

„Külön-külön is barátságba kerültem veletek, és mindketten olyan különlegesek vagytok a maga módján  –  de együtt megállíthatatlanok vagytok. Alig várom, hogy lássam, milyen kalandokat hoz a következő év!” – Házassági évfordulóra idézet

„Sokkal jobb az életem, ha van egy olyan testvérem és sógornőm, mint te.”

„Akkor mi a terv ma este? Puccos étterem? Azt hiszi, van helye egy harmadik keréknek?

„El tudod hinni, hogy 10 éve, hogy először csókolóztál a klubban az egyetemen? Nézz most magadra és a növekvő családodra. Nagyon örülök, hogy ismerlek, és nagyon örülök, hogy egymásra találtatok. Még sok év van hátra együtt.” – Házassági évfordulóra idézet 

Házassági évfordulóra idézet

“Anya és apa, nagyon örülök, hogy egy örök szerelmet láthattam az életemben. Hittettek velem az örök szerelemben, és abban, hogy az igazi boldogság létezik. Boldog 50. évfordulót!”

„Köszönöm, hogy ekkora nyomást gyakorolt ​​rám azzal, hogy ilyen magasra tette a mércét egy jó házasság kinézetéhez. Sok mindent kell megélnem. Boldog évfordulót!”

„A legtöbb embernek sok időbe telik, hogy kitalálja, milyennek akarja kinézni a jövőjét, de én már az elején tudtam. Remélem, hogy a jövőm pontosan olyan lesz, mint a jelened. Boldog évfordulót kedves szüleimnek.” – Házassági évfordulóra idézet

„Minden nap látom, milyen boldoggá tesszük egymást. Remélem, hogy a következő évben is ilyen boldoggá teszitek egymást. Boldog évfordulót!”

„Az együttlétetek jó és rossz időkben is megtanított minket a csapatmunkára. Az egymás rossz szokásaival szembeni toleranciátok türelemre tanított bennünket. Az Önök támogatása egymás küzdelmei során szolidaritásra tanított bennünket. A ti életetek, mint a szüleink, megtanítottak nekünk élni. Boldog évfordulót!” – Házassági évfordulóra idézet

„Ön ihletet ad azoknak, akik elég szerencsések, hogy ismernek. Szerencsés vagyok, hogy a szüleim vagytok.” 

Házassági évfordulóra idézet

„Kettőtöknek olyan egyértelműen az a célja, hogy együtt legyetek  –  ez volt a sors! Remélem, hogy házassági évfordulóján szeretettel tekint vissza az összes együtt töltött házas évére, és izgatottan tekint a jövőbe. Alig várom, hogy jöjjön minden a családunknak. Boldog évfordulót!”

 

„A boldog házasság titka az, hogy tudod, mit szeret a másik feled az ágyban. Legtöbbször egy csésze tea és egy szalonnás szendvics.”

„Néha azon tűnődöm, hogyan bírtalak ki, de aztán azt hiszem, te is kibírsz engem. Akár hívják is? Szeretlek.”

„Annyira szórakoztatóak vagytok a közelben. Kérlek, örökbe tudna fogadni?”

„Olyan jók vagytok együtt, mint a mac és a sajt. Boldog évfordulót!” – Házassági évfordulóra idézet

„Sok oka van annak, hogy ennyi éven át házasodtam veled. Finom teát főzöl, fizetsz a Netflixért, veszel nekem pizzát és nevetsz a vicceimen. Reméljük, hogy folytatódik… Boldog évfordulót!”

„Szeretlek, és egyenlő mértékkel arcon akarlak ütni. De nem ilyennek kell lennie egy jó házasságnak?” 

Házassági évfordulóra idézet

„Van egy bevallom: találkoztam valakivel, és nagyon beleszerettem. Te vagy!” – Házassági évfordulóra idézet

„Az a fajta maratoni futó pár vagy, akiről mindig is tudtam, hogy megteszik a távot. Nagyon örülök, hogy bebizonyosodott, hogy igazam van.”

„Borzasztó volt, de valahogy mindig tudták, hogy összejönnek. Boldog évfordulót ti ketten!”

„Nincs visszatérítés. Egy életre megőrültél. Szép volt, hogy túléltél még egy évet.”

„Férj, napról napra egyre jobban szeretlek. Kivéve múlt kedden. Akkor elég idegesítő voltál. Boldog évfordulót!” – Házassági évfordulóra idézet

„Ha lenne egy díj a legjobb házasságért, akkor megnyernéd. Akkor valószínűleg te is kiosztottad volna a díjakat…”

„Nem tudom, miért nem féltékenyek rád többen  –  a világ legszebb, legviccesebb emberéhez mentél hozzá. Azt hiszem, veled is jól jártam…” – Házassági évfordulóra idézet

Gratulálunk! Sikeresen töltöttél le egy újabb házassági évet kedveseddel. 

Házassági évfordulóra idézet

Annyira áldott vagyok, hogy egy olyan csodálatos emberrel házasodhatok össze, mint te. Annyira szeretlek! Boldog évfordulót kedvesem.

Köszönöm, hogy bebizonyítottad, hogy a házasság áldás, és arra késztetett, hogy a való életben is hinni akarok a mesékben. Az Úr mindig áldjon meg benneteket. Boldog évfordulót. – Házassági évfordulóra idézet

Ünnepelje és élvezze ezt a gyönyörű napot, amely csak az Ön számára van fenntartva. Szeretetet és jókívánságokat küldök neked évfordulóján.

Éljétek meg mindketten, hogy megünnepeljék együtt töltött csodálatos utazásotok száz évét. Minden megosztandó nap szebb legyen, mint az előző. Isten áldjon. – Házassági évfordulóra idézet 

Házassági évfordulóra idézet