18. évesnek születésnapi köszöntők

18. évesnek születésnapi köszöntők  

Boldog függetlenség Napját. Ma az életed hivatalosan demokráciává válik, mivel szabadságot kap a szüleid diktatúrája alól. Boldog 18. születésnapot.

Állítsd meg az öregedést. Nem, komolyan, hagyd abba az öregedést. Tökéletes korú vagy most. 18-nál nem lesz jobb.

Boldog születésnapot a legcsodálatosabb 18 évesnek. Ez a te időd. Élj teljes életet.

Annyi olyan dolog, ami egy nappal korábban illegális volt számodra, most legális! Boldog 18. születésnapot, kedvesem. – Idézetek 18. szülinapra

Minden jót neked a 18. születésnapod alkalmából! Legyen ez egy különleges és dicsőségesen boldog születésnap!

Mindannyian tudjuk, hogy csodálatos vagy. Valójában 18 éve ismerjük! Remélem, a te napod minden olyan lesz, amit remélsz! Boldog 18. születésnapot! – Idézetek 18. szülinapra

Életének ebben a különleges időszakában megünnepelheti gyermekkorát, felkarolhatja felnőttkorát, és teljes potenciálját élheti.

Boldog 18 szülinapi köszöntő születésnapot! Most, hogy gyermekkorodnak vége szakad, akár abba is hagyhatod, hogy gyerekként viselkedj.

18. évesnek születésnapi köszöntők  

Végre felnőtté váltál. De vajon úgy fogsz viselkedni? Biztosan nem. Egyébként boldog szülinapot.

A 18. életév betöltése azt jelenti, hogy hivatalosan felnőtt vagy. Jogod van szavazni, csatlakozni a katonasághoz, és még is inni a barátaiddal. A 18. születésnap a szüleid gyámságától való szabadság ünnepe. Ez egyben a férfi/nővé válás ünnepe is, új felelősségekkel és kötelezettségekkel.

Boldog 18. születésnapot! Csodálatos élet vár rád. Élet tele boldogsággal, sikerrel és lehetőségekkel! Valóban a legjobbat érdemled.

A felnőttkor a tizennyolc éves életkor lényege, hogy élvezze a tinédzserek utolsó időszakát. Lazulj hát meg, és éld a teljes életet, hagyd, hogy ezek az évek életed legjobbjai legyenek. Boldog 18. születésnapot.

A legtöbb ember azt fogja mondani, hogy bárcsak megállt volna az öregedés a 18. születésnapján. Jó szórakozást, hogy a többiek féltékennyé váljunk a korodra.

Boldog 18. születésnapot! Fiatalkori napjai egy szempillantás alatt eltelnek, úgyhogy élvezze, amíg még lehet.

18 évesen, amikor nem baj, ha többet gondolsz magadra, csak másokra gondolsz. Öreg lélek vagy már. Biztosan készen állsz arra, hogy felnőtt legyél. Boldog születésnapot! – 18 szülinapi köszöntő

Gratulálunk! Mától megteheted azt, amit 12 évesen szerettél volna! Várj még 6 évet, mielőtt megteheted azokat az őrült dolgokat, amelyeket ma terveztél!

Isten hozott a felnőttkorban! Tudtad, hogy azokban az időkben, amikor Ön 12 éves volt, „szórakoztatónak” nevezett dolgokat ma már lehetséges bűncselekménynek tekintik, és hosszas börtönbüntetéssel sújtják? – 18 szülinapi köszöntő

Alice Cooper írt rólad egy dalt, és azt hiszem, most elég idős vagy ahhoz, hogy meghallgasd. Élvezze az ajánlásomat.

Gratulálok, hogy végre felnőttél. Talán te is szeretnél elkezdeni úgy viselkedni? Boldog 18. születésnapot.

18. évesnek születésnapi köszöntők  

Boldog 18. születésnapot. Hivatalosan életednek abban a szakaszában vagy, amikor már nem vagy jogosult gyerekekkel játszani, és nem vagy elég érett ahhoz, hogy felnőttekkel lógj. – Idézet 18. születésnapra

Nagy sajnálattal és kifürkészhetetlen lelkiismeret-furdalással küldöm ezt az üzenetet, hogy értesítsem, édes gyermekkorod lejárt!

Boldog 18. születésnapot kedvesem! Isten áldjon meg ma és életed minden napján!

Gratulálunk a 18. életévéhez! Legyen a jövőd olyan fényes, mint a mai mosolyod. Boldog születésnapot!

A felnőttkor új küzdelmekkel és kihívásokkal jár, de tudom, hogy mindegyiket megnyered. Boldog 18. születésnapot! – 18 szülinapi köszöntő

Boldog 18. születésnapot szeretett lányomnak! Még mindig nem hiszem el, hogy már felnőtt vagy!

Isten áldjon meg téged örök fiatalsággal, bölcsességgel és boldogsággal. Mindig csináld. Nagyon boldog 18. születésnapot kívánok fiam. Jó szórakozást!

Gratulálunk, hogy végre betöltötte a 18. életévét. Hosszú volt az út, és tudom, hogy izgatottan várod, hogy hova visz az életed innen. – Idézet 18. születésnapra

18-nak megvan az ereje, hogy minden álmát megvalósítsa. Legyen mindig bátorságod és erőd minden célod megvalósításához! Minden jót a 18. születésnapod alkalmából.

Tini és érett is vagy. Remélem, jól fogod használni ezt a „tinédzser” kort! Boldog 18. születésnapot. Élvezze a legteljesebb mértékben! – 18 szülinapi köszöntő

Te vagy a legcsodálatosabb, tele tehetséggel és szépséggel, ragyogó csillag az egemen. Legyen szuper 18. születésnapod és éld át minden pillanatát!

A 18. életév betöltése azt jelenti, hogy te irányítod a sorsod, de ne felejtsd el, hogy a szabadsággal felelősség is jár. Boldog születésnapot. – útravaló idézetek 18 évesnek

18. évesnek születésnapi köszöntők  

Most belépsz a felnőttkor portáljára. Pihenjen, lazítson, szórakozzon és élvezze. Az élet még sok nap múlva is sokat kínálhat. Jó utat ma! – 18 szülinapi köszöntő

Felnőtt vagy, és az egyetemre készülsz. A szülő legnagyobb öröme látni gyermekeik sikerét. Lődd le a csillagokat.

Élvezze életének ezt a különleges pillanatát a lehető legteljesebb mértékben. Boldog jövőt kívánok. Boldog 18. születésnapot!

A legtöbb tinédzser várja ezt a napot, hogy sok-sok mókával és élvezettel ünnepelje boldog 18. születésnapját. Hiszen az élet szabadságát és nagyszerű lehetőségét hozza magával, hogy mindent saját döntésük alapján válasszanak.

Itt van egy szép összeállításunk a 18 szülinapi köszöntő kívánságokról és üzenetekről, amelyeket megoszthatunk velük, aki a közelmúltban fogja ünnepelni 18. születésnapját. Ezek a születésnapi jókívánságok inspirálóak, viccesek és a legjobbak az egész weben, és alkalmasabbá teszik kívánságát a 18. születésnapi örömök megünneplésére.

Boldog 18. születésnapot kedvesem! Isten áldjon meg ma és életed minden napján!

Gratulálunk a 18. életévéhez! Legyen a jövőd olyan fényes, mint a mai mosolyod. Boldog születésnapot!

Élvezze életének ezt a különleges pillanatát a lehető legteljesebb mértékben. Boldog jövőt kívánok. Boldog 18. születésnapot!

Gratulálok a felnőtté váláshoz. Itt az ideje, hogy vállaljon néhány felelősséget a vállán, hogy bebizonyítsa mindannyiunknak, hogy te vagy a férfi. Boldog 18. születésnapot!

Az élet vigyen el egy olyan utazásra, amelyet nem is képzeltél, és elvigyen egy olyan célhoz, amely felkavarja a lelkedet, nyugalmat ad és szeretettel vesz körül! Boldog születésnapot!

Soha nem akartam, hogy ilyen gyorsan nőj. Mindig is a mi babánk voltál. Nos, te egy vonzó fiatal hölgy vagy. A legjobbakat kívánom a 18. születésnapod alkalmából! – 18 éves szülinapi köszöntő lányomnak

18. évesnek születésnapi köszöntők  

A kislányunknak a nagy napján. Felnőttként új útra készülsz. Büszkék vagyunk arra a nőre, akivé váltál, legyen a te napod is olyan egyedi, mint te. – 18 szülinapi köszöntő

Nézz rád, egy felnőtt nő! Téged látva kitör belőlem a büszkeség. Boldog születésnapot 18-án, drágaságom. – 18 éves szülinapi köszöntő lányomnak

A különleges napodon csak azokra az okokra gondolj, amelyek mosolyra késztetnek. Ez a te napod, életed legcsodálatosabb napja. Ne tedd tönkre homlokráncolással. Boldog 18. születésnapot!

Gratulálunk, hogy végre betöltötte a tizennyolcadik életévét! Tudom, hogy hosszú volt az út, de biztos vagyok benne, hogy izgatottan várod, hogy merre visz az életed. Boldog születésnapot!

Ma tizennyolc évvel ezelőtt az életünk örökre megváltozott. A legdrágább és legkedvesebb lányunkkal voltunk megáldva. Boldog születésnapot. – 18 szülinapi köszöntő

Fontos mérföldkőhöz érkeztél az életedben. Még hosszú az út úticélod felé. De fel a fejjel és mosolyogj. Nagyon jó szülinapot!

Hurrá! Már nem gyerek, de még mindig tinédzser, Annyi mindent kell még elválasztani; De mi csak melletted állunk, hogy irányítsuk lépteid, hogy megízleljük az élet szélességét, magasságát és mélységét. Szóval lovagolj! Adj neki egy robbanást! 18 éves vagy végre!

A kor csak egy szám. Az igazi érettség a tapasztalatból fakad. Gratulálunk, hogy 18 éves lettél! Szép jövőt kívánok!

Az élet olyan, mint egy hajóút, és mától készen állsz arra, hogy átvegye a saját hajóját. Minden jót kívánok a jövőben. Boldog születésnapot!

18. évesnek születésnapi köszöntők  

Végül meg fogod tapasztalni az élet igazi ízét. Nagyon örülök, hogy idén boldogan és egészségesen betöltötted a 18. életévedet!

A legjobbakat kívánom neked életed ezen különleges napján. Legyél mindig boldog és sikeres! Boldog 18. születésnapot testvér! – 18 dik szülinapi köszöntő

Elég idős ahhoz, hogy saját döntéseket hozzon, és elég fiatal minden kalandhoz, élete legjobb szakaszában vagy. Boldog születésnapot!

Üdvözöljük egy szabad világban, ahol nincsenek szabályok arra vonatkozóan, hogy mennyi későn térhet vissza egy buliból, és nincsenek törvényei a megalapozottságnak. Boldog 18. születésnapot.

Boldog születésnapot, és mivel már felnőtt vagy, szeretnélek emlékeztetni arra, hogy attól, hogy valami törvényes, még nem biztos, hogy bölcs választás!

Tizennyolc trükkös kor. Szabadságod van mindent megtenni, de a pénzed a semmittevéshez. Boldog 18. születésnapot. – Idézet 18. születésnapra

Boldog születésnapot! Életednek ezen a pontján tényleg gondolkodnod kell egy új kezdeten. Tényleg el kellene kezdened hazudni a koroddal kapcsolatban.

Az, hogy felnőtt vagy, nem jelenti azt, hogy nem kell hallgatnod a tanácsomra. Azt javaslom, boldog 18. születésnapot. – 18 szülinapi köszöntő

A 18. életév az egyik legjobb év az életben, mert azt jelzi, hogy most már képes vagy felnőtt dolgokat csinálni, miközben gyerekként viselkedsz. Boldog születésnapot! – 18 szülinapi köszöntő – 18 szülinapra idézet vicces

18. évesnek születésnapi köszöntők  

Boldog 18. születésnapot! Most már felnőtt vagy. Most már mindent legálisan megtehetsz, amit gyerekkorod óta törvénytelenül csináltál.

Boldog születésnapot. Ne légy szomorú, hogy egy évvel idősebb vagy. Tartsa fel az állát… ha teheti! Nos, tudod, mire gondolok.

Annak ellenére, hogy ebben az évben és a következő évben tinédzsernek kell lenni, befejezte a gyerek létet. Gratulálok a felnőtté váláshoz.

Lehet, hogy gyermekkorodnak vége, de soha ne hagyd, hogy a benned lévő belső gyermek elhalványuljon. Boldog szülinapot tesó.

Boldog 18. születésnapot! Az első pár napban édesnek tűnhet. De utána kezdi igazán fűteni a felnőttkort. Sok szerencsét! – 18 szülinapi köszöntő

Hercegnőm, eljött a 18. születésnapod! Nagyon örülök neked kedvesem. Ez egy új szakasz az életedben. Csodálatos utazást az életben. Boldog születésnapot!

Csodálatos élet vár rád. Egy élet tele örömmel, szeretettel és jóléttel. Rengeteg potenciál van benned, és valóban megérdemled az élet legjobbját. Boldog születésnapot!

Minden álmod tárja ki szárnyait és szálljon magasra! Boldog 18. születésnapot kedvesem!

A 18 szórakozással, meggondolatlansággal és felelősséggel jár. Tudom, hogy te jobban megbirkózol vele, mint bárki más. Boldog születésnapot, csajszi.

Nem számít, hogy tizennyolc vagy nyolcvanegy éves vagy, mindig apa kislánya leszel. Boldog születésnapot.

Az én pici kislányomtól a gyönyörű hölgyig gyönyörűen nőttél fel! Boldog születésnapot 18-án, szerelmem. – 18 szülinapi köszöntő

18. évesnek születésnapi köszöntők  

Remélem, hogy a mai nap új lépésekre ösztönöz, segít érett döntéseket hozni a nagyobb javak érdekében. Boldog 18. születésnapot kedvesem.

Elérhetsz mindent, amit szeretnél az életben. Fedezze fel mindazt, amire vágyik, és legyen elégedett mindazzal, amit nagyra tart. Boldog 18. születésnapot!

Van egy utazásod, amit meg kell tapasztalnod, és az a küldetésed, hogy a legnagyobbak legyél. Kezdjük az egészet mától. Boldog 18. születésnapot!

A fiatalság útja hirtelen a felnőtté válás útjává vált. Ne félj ettől az új világtól, mert biztosan nagy élményben lesz részed! – 18 dik szülinapi köszöntő

Boldog 18. születésnapot szép bátyámnak. Legyen egy tartalmas év előtted. Érezze jól magát a barátaival ezen a különleges napon! – 18 szülinapi köszöntő

A felnőttkor nagy szabadsággal és nagyobb felelősséggel jár; Csak remélem, hogy a lehető legteljesebb mértékben élvezi. Boldog 18. születésnapot.

Nem számít, hány éves leszel, mindig az én édes kishúgom leszel. Gratulálunk, hogy 18 éves lettél! Boldog születésnapot!

Nagyon boldog vagyok, hogy ma töltöd a 18. életévedet. Áldás számomra, hogy olyan nővérem van, mint te. Boldog születésnapot!

Isten hozott a felnőttkorban, kölyök. Boldog 18. születésnapot!

A korai felnőttkor egyértelműen az ember életének legcsodálatosabb szakasza. Gratulálok, hogy beléptél életed ebbe a figyelemre méltó szakaszába. Boldog születésnapot!

Gyerekkorom képei hiányosak lettek volna, ha nem lenne olyan szép arcuk, mint a tied. Boldog születésnapot az iskola legszebb tizennyolc éves lányának.

18. évesnek születésnapi köszöntők  

Boldog 18. születésnapot egy szép fiatal hölgynek, nagy álmokkal a szemében. Te vagy és mindig is az leszel a családunkban. Szép jövőt kívánok!

Tudom, mennyire izgatott vagy, és mennyire vártad ezt a napot. Nos, végre itt van, és senki sem tarthat vissza attól, hogy úgy ünnepeljen, ahogy szeretné. 18 szülinapi idézetek

A 18 nagyon szórakoztató szám. Élvezze jövő évig kedves nővérem. Boldog 18. születésnapot neked. – 18 szülinapi idézetek

Tizennyolc évesen csinos, mesés és elegáns vagy, de legbelül tudod, hogy én vagyok a szüleink kedvenc gyermeke. Még mindig boldog születésnapot. – 18 szülinapi köszöntő

Szívből gratulálok neked, hogy sikeresen eltöltötted életed 17 évét. boldog születésnapot! Áldás vagy egy szerető nővér álruhájában!

Íme, 18 hihetetlen év csodálatos életedből, kedves húgom. Élvezze a mesés 18. születésnapot sok-sok örömmel és melegséggel.

Nagyon szerencsésnek érzem magam, hogy itt lehetek veled a különleges napon. Számomra figyelemre méltó élmény tanúja lenni, ahogy felnősz. Boldog 18. születésnapot nővér! – 18 szülinapi köszöntő

Számos új élmény, új eredmények és új barátok várják Önt, miközben ünnepli 18. születésnapját. Legjobbakat kívánom neked!

Csak úgy ringasd tovább a világot, ahogy most ringatod. Nagyon boldog 18. születésnapot kívánok kedves nővérem.

Boldog 18. születésnapot! Bár a világ felnőttnek tekint, továbbra is az idióta gyerek lehetsz előttem. 18 éves szülinapi köszöntő

A körülötted lévők azt hiszik, hogy felnőtté váltál, de csak én tudom, hogy már minden felnőtt dolgot megtettél. De boldog szülinapot!

18. évesnek születésnapi köszöntők  

Mostantól nem kell hazudnod, ha egy webhely megkérdezi, hogy elmúlt-e 18 év feletti. Csodás születésnapot, haver! – 18 szülinapi köszöntő

Te vagy az oka annak, hogy életem tavaszt és nyarat tapasztal. Nélküled az életem teljes zűrzavaros lett volna. Boldog 18. születésnapot a legjobb barátomnak. 18 éves szülinapi köszöntő

Nagyon örülök, hogy ma betöltötted a 18. életévét. Nagy öröm számomra, hogy van egy olyan barátom, mint te, akivel a felnőttkoromat tölthetem. Boldog születésnapot! – 18 éves szülinapi köszöntő

Boldog 18. születésnapot! Ma a tanácsom egyszerű: éld életed minden napját úgy, mintha születésnapod lenne. Ünnepeld azt, ami tesz téged. – 18 szülinapi köszöntő

Boldog születésnapot a legjobb barátnak, akit egy lány valaha is kérhet. Köszönöm, hogy meghallgatsz, amikor fülre van szükségem, vagy mosolyogtatsz, amikor lent vagyok. Teljesüljön ma minden kívánságod.

Sok szeretettel gratulálok ehhez a különleges naphoz. Szervezz egy nagy ünnepi bulit és érezd jól magad. Holnap kezdődhet a felnőttkor!

Lehet, hogy ma lesz a 18. születésnapod, de valójában ez a felnőttkori első születésnapja. Menjünk ki, és töltsünk egy kis időt, mert megérdemled.

Gratulálunk a 18. életévéhez! Nem hiszem el, hogy a kislányom készen áll a világ megrázására. Legyen csodálatos születésnapod. – 18 szülinapra idézet

18. évesnek születésnapi köszöntők  

Már nem vagy lány, nővé válsz. Egy erős. A szívem nagyon büszke rád születésnapi lány. Boldog születésnapot. – 18 szülinapra idézet

18 évvel ezelőtt egy angyal lépett az életembe, és sok csodát hozott magával. Köszönöm, hercegnőm. A valaha volt legboldogabb születésnapot. – 18 szülinapi köszöntő

Láttam, ahogy egy vad kisgyerekből az élet iránti szenvedélyes fiatal felnőtté nőttél. Izgalmas időszak ez az életedben, és tudom, hogy változást fogsz elérni! -18 szülinapra idézet

Mostantól hivatalosan is készen állsz arra, hogy gondoskodj magadról. De mindig emlékezz arra, hogy mindig veled vagyok, amikor szükséged van rám. Boldog születésnapot!

Boldog felnőttkor kezdetét. A 18. születésnap egy kaland új kapuját nyitja meg előtted. Élvezd. – 18 szülinapi köszöntő – 18. születésnapodra

Nem hiszem el, hogy már felnőtt vagy. A világ bizonyára zavarosabbnak tűnik most neked. Vicceltem. Boldog 18. születésnapot.

Olyan érzés, mintha csak tegnap az ölemben nézted volna a Sesame Streetet. Nem hiszem el, hogy most 18 éves vagy. Legyen a legszebb születésnapja szép lány. – 18. születésnapodra

Ne légy olyan boldog. Még mindig 8 éves vagy, 10 év tapasztalattal. Felnőtt baba vagy nekem. Boldog csodálatos 18. születésnapot gyönyörű.

A tizennyolc éves életkor egyrészt a szabadság élvezetét, másrészt a felelősség teljesítését jelenti. Remélem, mindkettővel sikerül megtalálni a tökéletes egyensúlyt. Boldog 18. születésnapot. – útravaló idézetek 18 évesnek

18. évesnek születésnapi köszöntők  

A legjobb barátok születése óta. Tizennyolc év együtt, és remélem még legalább tizennyolc. – 18 szülinapi köszöntő

A felnőttkor ezen új kalandja során mindig mellettem találsz. Boldog születésnapot barátom.! – 18. születésnapi köszöntő

Egy különleges időszakba lépsz életedben, amikor a felnőtté válás határán egyensúlyozol. Élvezze a különleges 18. születésnapját, és üdvözöljük világunkban.

Isten boldog életet és egy olyan nagyszerű barátot adott nekem, mint te. Ez a nap ugyanolyan különleges számomra, mint neked. Boldog 18. születésnapot kedves barátom!

Boldog 18. születésnapot. Mára teljes értékű felnőtt lettél, de ez a tény ne menjen a fejedbe. A szüleid még megvetik az ágyadat!

Boldog 18. születésnapot! Most már felnőtt vagy. Most már mindent legálisan megtehetsz, amit gyerekkorod óta törvénytelenül csináltál.

Az élet útja most kezdődött számodra. Tedd félre az aggodalmaidat, mert eljött az ünneplés ideje. Boldog 18. születésnapot!

Csak a legnagyobb örömet kívánom az előtted álló hihetetlen utazáshoz. Csodálatos lelked gazdagodjék örökké tartó fiatalsággal és bölcsességgel.

Élvezze ezt a különleges napot szeretteivel, és szerezzen igazán felejthetetlen emlékeket, mert ez felnőttkorának legelső napja! Boldog születésnapot! – 18 szülinapi köszöntő

18. évesnek születésnapi köszöntők  

Gratulálunk, hogy új életszakaszba léptél, ahol felnőttek módjára szórakozhatsz. Boldog 18. születésnapot!

Egy készülőben lévő sztár vagy, és az biztos, hogy nagyszerűségre vagy szánva. Boldog 18. születésnapot kedvesem. Legyen az elkövetkező napjai sok izgalommal teli!

Független életed első napja hozzon számodra sok nagyszerű élményt. Boldog születésnapot egy csodálatos 18 éves srácnak.

Mától több kötelességed, több felelősséged és több szórakozásod lesz az életben. Isten hozott a felnőttkorban! Boldog 18. születésnapot!

Ma van az a nap, amikor ennyi évet vártál életedben. Öleld át azt a boldogságot, amelyet számodra hozott. Legyél mindig boldog. Boldog születésnapot!- 18 szülinapi köszöntő

Remélem a legtöbbet hozod ki a felnőtt napjaidból. Boldog születésnapot, fiú!

Legyenek felnőttkori napjai fényesebbek, mint a csillagok! Boldog születésnapot és sok sikert az élethez.

Gratulálunk a 18. születésnapodhoz, hiszen most már hivatalosan is mindent megtehetsz! Élvezze a csodálatos születésnapját.

Üdvözöljük az érett emberek valós világában; nem vagy többé „csak egy gyerek”, itt meg kell határoznod a saját világodat. Boldog 18. születésnapot.

18. évesnek születésnapi köszöntők  

Születésed óta csak örömet és csodát okoztál nekünk. Alig várjuk, hogy láthassuk mindazt a csodálatos dolgot, amit életed hátralévő részében fogsz csinálni. Boldog 18. születésnapot.

Újra 18 évesnek érzem magam. Nem lehetek olyan szerencsés, hogy a fiam vagy a legjobb barátom. Boldog születésnapot bimbó. – 18. szülinapi köszöntő fiamnak

Boldog 18. születésnapot a legcsodálatosabb barátomnak. Mindig mosolyogj, mert neked ez áll a legjobban. A legjobbakat kívánom neked!

Nem tudtam elképzelni, hogy jobb baráttal nőjek fel; csak tudod, mit mondj, hogy felvidd a lelkemet. Jó vagy rossz időkben mindig ott vagy. Szép napot és boldog tizennyolcadik napot kívánok! – 18. születésnapi köszöntő

Tizennyolc évesen csak egyet szeretnék mondani neked: mindig ápold a barátságodat, és soha ne áruld el az igaz szerelmet. Boldog születésnapot. – 18 szülinapi köszöntő

Boldog születésnapot és boldog felnőttkort, barátom. Élvezd életed minden napját, hiszen most lettél 18 éves!! – 18. születésnapi köszöntő

Bátorságot kívánok, hogy megragadjon minden lehetőséget, ami ad majd, és kitartást, hogy teljes életet élhessen. Boldog 18. születésnapot!

Remélem, rájöttél, milyen fantasztikus vagy, és ilyen sok embert mosolyogtat meg a legrövidebb idő alatt. Annyira büszkék vagyunk rád. – 18 szülinapi köszöntő

18. évesnek születésnapi köszöntők  

Jó szórakozást, ha törvényesen veszít pénzt abszurd dolgokon. Bár nem az enyém! Boldog 18. születésnapot kedves fiam.

Jó születésnapot kívánok, de ne feledje, hogy a felnőtt kortól még nem lesz minden törvényes. Boldog születésnapot még egyszer.

Tapasztalja meg a felnőttkor új őrült utazását. Légy merész, légy királynő/király. Boldog 18. születésnapot. – 18 szülinapi köszöntő

Gratulálok a felnőtté váláshoz. Itt az ideje, hogy vállaljon néhány felelősséget a vállán, hogy bebizonyítsa mindannyiunknak, hogy te vagy a férfi. Boldog 18. születésnapot!

A kor csak egy szám. Az igazi érettség a tapasztalatból fakad. Gratulálunk, hogy 18 éves lettél! Szép jövőt kívánok!

Az élet olyan, mint egy hajóút, és mától készen állsz arra, hogy átvegye a saját hajóját. Minden jót kívánok a jövőben. Boldog születésnapot!

Boldog 18. születésnapot! Az első pár napban édesnek tűnhet. De utána kezdi igazán fűteni a felnőttkort. Sok szerencsét! – 18 szülinapi köszöntő

Hercegnőm, eljött a 18. születésnapod! Nagyon örülök neked kedvesem. Ez egy új szakasz az életedben. Csodálatos utazást az életben. Boldog születésnapot!

Nem számít, hány éves leszel, mindig az én édes kishúgom leszel. Gratulálunk, hogy 18 éves lettél! Boldog születésnapot!

Nagyon boldog vagyok, hogy ma töltöd a 18. életévedet. Áldás számomra, hogy olyan nővérem van, mint te. Boldog születésnapot!

Isten hozott a felnőttkorban, kölyök. Boldog 18. születésnapot!

18. évesnek születésnapi köszöntők  

Mától több kötelességed, több felelősséged és több szórakozásod lesz az életben. Isten hozott a felnőttkorban! Boldog 18. születésnapot!

Ma van az a nap, amikor ennyi évet vártál életedben. Öleld át azt a boldogságot, amelyet számodra hozott. Legyél mindig boldog. Boldog születésnapot!- 18 szülinapi köszöntő

Remélem a legtöbbet hozod ki a felnőtt napjaidból. Boldog születésnapot, fiú!

18. évesnek születésnapi köszöntők